AK Parti’nin Ulukavak Mahallesi Seçim Bürosu büyük bir coşkuyla açıldı.

Önceki akşam gerçekleştirilen Seçim Bürosu açılışlına AK Parti İl Başkanı Yusuf Ahlatcı, Merkez İlçe Başkanı Erhan Akar, Belediye Başkan Adayı Halil İbrahim Aşgın, merkez ilçe teşkilatı ve partililer katıldı.

İlginin yoğun olduğu açılışta bir açış konuşması yapan Merkez İlçe Başkanı Erhan Akar, çocukluğunun Ulukavak’ta geçtiğini, bu mahalleden beklentilerinin büyük olduğunu söyledi.

Ulukavak’ın hizmetin en iyisini alacağını belirten Akar, kimsenin “AK parti güçlü, Ulukavak sağlam yer” diyerek rehavete kapılmamasını herkesin elinden geldiğince çalışması gerektiğini vurguladı.

Bir oyla kaybedilen yerler bulunduğunu anlatan Akar, “Kaybedersek herkesin üzerinde vebal olur. Riske girmeden daha çok çalışıp oy oranlarını daha da yükselteceğiz. Bu seçim bizim var olma ve yok olma yolundaki ince çizgidir” dedi.

Daha sonra konuşan AK Parti Belediye Başkan Adayı Halil İbrahim Aşgın ise konuşmasında il yönetiminin yeni değiştiğini ve bunun etkisini hemen fark ettiklerini belirterek, her gittikleri yere daha güçlü gittiklerini söyledi.

2.5 aydır gece-gündüz demeden çalıştıklarını anlatan Aşgın, herkes için hazırladıkları projeler ile gönül belediyeciliği yapmaya geldiklerini söyledi.

Aşgın, her zaman garibanın yanında olacaklarını seçimlerde de oy oranını %50.7’den daha yukarı taşıyacaklarını belirtti.

Son olarak kürsüye gelen AK Parti İl Başkanı Yusuf Ahlatcı ise herkesin kimin kiminle yürüdüğünü bildiğini belirterek Ak Parti olarak halka ve hakikate bakacaklarını anlattı.

Ahlatcı bu seçimi gençlik sayesinde alacaklarını ifade etti.

Konuşmaların ardından Ulukavak Mahallesi Seçim Bürosu dualarla hizmete açıldı.