AK Parti Çorum İl Danışma Meclisi toplantısı dün akşam yoğun bir katılımla yapıldı. 
Anvatar Otel’de gerçekleştirilen toplantıya; AK Parti Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu, AK Parti Çorum Milletvekili ve TBMM Plan Bütçe Komisyonu Üyesi Dr. Cahit Bağcı, AK Parti Çorum Milletvekili Murat Yıldırım, Çorum Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, İl Başkanı Ahmet Sami Ceylan, Merkez İlçe Başkanı Mustafa Köse, İl Genel Meclisi Başkanı Mustafa Eker, Belediye Başkan Yardımcısı Zeki Gül, İl Kadın Kolları Başkanı Arife Betül Gülgün, Gençlik Kolları Başkanı Erhan Akar, il ve merkez ilçe yöneticileri, ilçe –belde belediye başkanları, il genel meclis üyeleri, belediye meclis üyeleri ile partililer katıldı.

Toplantının divan başkanlığını İl Başkan Yardımcısı Yakup Alar üstlenirken, katip üyeliklere ise İl Yönetim Kurulu Üyesi Memduh Akbaş, Gençlik Kolları yönetiminden İhsan Erzurumluoğlu, Kadın Kolları yönetiminden de Hatice Ölmez getirildi.

Toplantının açılış konuşmasını İl Başkanı Ahmet Sami Ceylan yaptı. Daha sonra AK Parti Çorum Milletvekilleri Dr. Cahit Bağcı, Murat Yıldırım ve Salim Uslu birer konuşma yaparak ülke ve Çorum gündemini değerlendirdi.
Oğuzlar Belediye Başkanı Ali Uyanık da ilçede yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi vererek, göreve geldiklerinden bu tarafa hayata geçirdikleri projelerden bahsetti.

Kapanış konuşmasını ise İl Başkanı Ahmet Sami Ceylan yaptı.
Toplantı sırasında slayt gösterisi eşliğinde İl Teşkilatı’nın çalışmaları ekrana getirildi. Toplantının ardından hep birlikte iftar yemeği yenildi.