AK Parti Çorum İl Gençlik Kolları Danışma Meclisi toplantısı bugün gerçekleştirildi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Jülide Sarıeroğlu’nun katılımı ile Devlet Tiyatro Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıya AK Parti Çorum Milletvekili MKYK Üyesi Ahmet Sami Ceylan, Milletvekili Erol Kavuncu, Belediye Başkanı Zeki Gül, Ak Parti İl Başkanı Mehmet Karadağ, Merkez İlçe Başkanı Erhan Akar, İl Genel Meclisi Başkanı Halil İbrahim Kaya, Kadın Kolları Başkanı Meryem Demir, Gençlik kolları İl Başkanı Muhammed Fatih Temur, ilçe belediye ve belde başkanları, ilçe teşkilat üyeleri katıldı.

Toplantı da ilk olarak divan heyeti oluşturuldu. Divan başkanlığına Rıza Çoşar getirilirken, üyeliklere ise Serap Taşkın, İbrahim Şişli, Rıfat Sarıyer ve Ferhat Şahin getirildi.

Saygı duruşu ve istiklal marşının okunması ile devam eden İl Gençlik Kolları Danışma Meclisi toplantısında Gençlik kolları İl Başkanı Muhammed Fatih Temur bir açılış konuşması yaptı.

Ak gençlik olarak her seçimde partililerinin seçimden zaferle çıkması için canla başla çalıştıklarını kaydederek, “31 Mart’ta da Çorum’dan büyük bir zaferle sandıktan çıkmak için gece gündüz demeden çalışacağız. Sabah saat 7’den gece yarılarına kadar ilimizi bayraklar ile donatmaya ve sizlerin yanında olmaya hazırız. Bu yerel seçime de damgamızı vuracağız.” dedi.

Merkez İlçe Başkanı Erhan Akar ise Çorum AK gençlikten övgü ile bahsederek, “Bu gençlik Çorum’a ve AK Parti’ye yakışır bir gençliktir” diye kaydetti.

Belediye Başkanı Zeki Gül de, “Geleceğimiz olan gençlerimizin böyle coşkulu olması bizleri gururlandırdı” dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan’ın gençliğe önem verdiğini kaydederek, “Gençliğimize yapılan yatırımları unutmayalım ve unutturmayalım” şeklinde konuştu.

Milletvekili Erol Kavuncu da, milletlerin en büyük zenginliğinin iyi yetişmiş genç nesil olduğunu ifade ederek, “Ülkede bulunan birçok dünyanın nüfusundan çok gençliğimiz var sizlerle gurur duyuyorum. Gençliğini ihmal eden nesiller, geleceğini imha ederler. Cumhurbaşkanımız Recep Tayip Erdoğan’ın 2023, 2053 ve 2071 vizyonuna sizlerle birlikte gerçekleştireceğiz” diye konuştu.

Yerelde iktidar olmadan genelde iktidar olunmayacağını ifade eden Kavuncu, “Önümüzdeki yerel seçimde de bayrağı en üste dikeceğinizden hiç şüphemiz yoktur” dedi.

AK Parti İl Başkanı Mehmet Karadağ ise AK Gençliğin her seçimde olduğu gibi 31 Mart yerel seçiminde de katkısının büyük olacağını kaydederek, “Çorum’umuzun her köşesinde gece gündüz 24 saat çalıştınız. Bizlerin hep önümüzde yer aldınız. 31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimde de bu coşkuyla büyük bir başarıya imza atmak için 24 saat çalışacaksanız buna yürekten inanıyorum. Bu seçim bizler için çok önemli. Biz çorum da bulunan 16 belediyemizi gençlerimizle bacılarımızla tüm teşkilatımızla çalışarak alacağız” diye konuştu.

AK Parti Çorum İl Gençlik Kolları Danışma Meclisi toplantısı Parti çalışmalarına en çok katkı veren gençlere Sarıeroğlu, AK Parti Çorum Milletvekilleri Ahmet Sami Ceylan ve Erol Kavuncu, Belediye Başkanı Zeki Gül ile AK Parti İl Başkanı Mehmet Karadağ tarafından katılım belgeleri verilmesiyle sona erdi.