Çorum Belediye Meclisi AK Parti Grup Toplantısı dün gerçekleşti.

Parti binasında düzenlenen toplantıya Çorum Belediye Başkanı Zeki Gül, AK Parti İl Merkez İlçe Başkanı Erhan Akar ve AK Partili Meclis Üyeleri katıldı.

Toplantıda bir konuşma yapan Merkez İlçe Başkanı Erhan Akar, zor bir seçim döneminden geçtiklerini kaydederek, “Bu seçimin bizler için ayrı bir önemi var. 14 senedir ilk defa Milletvekillerimiz, Belediye Başkanımız, Belediye ile İl Genel Meclisimiz ve bütün teşkilatlarımız ile birlikte uyum içerisinde bir seçim kampanyası geçirdik” dedi.

Çorum’da AK Parti teşkilatlarının uyum içerisinde çalışması ile Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne yine 3 Milletvekilini gönderdiklerini kaydeden Akar, “Türkiye genelinde az bir oy kaybı yaşansa da, diğer illere göre Çorum olarak milletvekili sayımızı koruduk. Bu da birlik ve beraberliğimizin getirdiği bir zaferdir” diye konuştu.

Konuşmasında Çorum Belediye Başkanı Zeki Gül’den övgü ile bahseden Akar, “Seçim çalışmalarımızda Belediye Başkanımız kapı kapı dolaşarak sıkmadık el bırakmadı. Belediyeye gelmesine kısa bir süre olmasına rağmen güzel çalışmalara ve projelere imzalar attı. Çalışmalarından dolayı kendisini kutluyorum” şeklinde konuştu.

Yerel seçim çalışmalarına başladıklarını belirten Akar, “Bizlerde bir seçim biter diğer seçim başlar. Şimdi önümüzde yerel seçim var. Şuanda itibariyle yerel seçim çalışmalarımızı başlattık.

Sorunlarımızın ne olduğunu araştırıp, bularak bu seçimde ona göre bir yol haritası çizeceğiz” dedi.

Konuşmanın ardından toplantı basına kapalı olarak devam etti.