AK Parti Çorum Milletvekili MKYK Üyesi Ahmet Sami Ceylan, 31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimde Çorum’da bulunan 16 belediyeyi AK Parti belediyeciliği ile buluşturacaklarını söyledi.

AK Parti Çorum İl Gençlik Kolları Danışma Meclisi toplantısı bugün AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Jülide Sarıeroğlu’nun katılımı ile düzenlendi.

Toplantı da bir konuşma yapan AK Parti Çorum Milletvekili MKYK Üyesi Ahmet Sami Ceylan, Çorum’un 2002 yılından buyana düzenlenen her seçimde Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan’a sahip çıktığını ve 31 Mart yerel seçimde de yine sahip çıkacağından hiçbir kuşkusu olmadığını kaydederek, “Önümüzde yerel seçim var. 2002 seçimden bu yana her seçimden bir önceki seçimden daha fazla oy alarak yolumuza devam ettik. Bu seçimde de bunu bekliyoruz. Çorumun yapısını biliyoruz. Bu seçimde de büyük bir başarı ile 2023 hedefimize daha hızlı koşacağız" dedi.

Türkiye’nin üzerinde çeşitli oyunların oynandığını anlatan Ceylan, “15 Temmuz’da ülkemizi bölmek ve yıkmak isteyenlere karşı bir olduk ve bu darbeyi püskürttük. En son olarak ise ekonomimizi hedef aldılar ve yine birlik olarak bunu da atlattık. Ne yaparlarsa yapsınlar asla bizleri yıkmayı başaramayacaklar. Bayrağımızı indiremeyecekler, ezanımızı susturamayacaklar” şeklinde konuştu.

EZAN EVRENSELDİR

Türkiye’yi karıştırmaya ve insanları bir birine düşürmek adına bir takım oyunların hale devam ettiğini kaydeden Ceylan, “Şimdi ise ezanımızı tekrar Türkçe okutmak istiyorlar. Hatırlarsanız CHP iktidarı zamanı olan 1933 yılından ilk kez ezanımız Türkçe olarak okutulmuştur. 17 sene halkımıza zülüm yaşatmışlardır. 1950 yılında ise rahmetli Adnan Menderes ile ezanımız Türkçe okutulması kaldırılmıştır. Oysaki ezan evrenseldir. Dünyanın neresine giderseniz gidin bu böyledir. Şimdi yine aynı zihniyet olan kendi milletvekilleri ezanımızı yine Türkçe okutulmasını istiyor" diyerek tepki gösterdi.

Konuşmasının sonunda AK Gençlikten 31 Mart yerel seçimde Çorum’da bulunan 16 belediyeyi AK Parti ile tanıştırmak adına gece gündüz demeden çalışmalarının sözünü isteyerek, “31 Mart’ta bir olacağız diri olacağız ilk önce Çorum olacağız sonra ise Türkiye olacağız. 16 belediyemizi Ak Parti belediyesi ile tanıştıracağız varmısınız?” sorusu üzerine AK Gençlik üyeleri ise hep birlikte "söz” diyerek cevap verdi.