İl Başkanı Av. Yusuf Ahlatcı, Gülabibey Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi.

Mahalle’de faaliyet gösteren Diriliş Çay Ocağındaki toplantıya İl Başkan Yardımcıları Emre Turan, Ercan Daşdan, Merkez İlçe Başkanı Erhan Akar ve Belediye Meclis Üyeleri Murat Kılıçlı ve Bülent Özdoğan ile Mahalle Muhtarı Hasan Belli ve mahalle sakinleri katıldı.

ÇOCUKLUK YILLARINI ANLATTI

Çocukluk yıllarının geçtiği mahallede eski komşuları ve semk sakinleriyle bir araya gelerek sohbet eden İl Başkanı Yusuf Ahlatcı, çocukluğunun en güzel yılları ve en güzel anılarının Gülabibey Mahallesi’nde olduğunu hatırlattı.

Komşuluk ilişkilerinin en yoğun yaşandığı mahallede o dönemlerde tüm mahallelinin birbirini tanıdığını ve sahip çıkardığı dile getiren Ahlatcı, duygusal anlar yaşandığı çocukluk anılarını da paylaştı. Ahlatcı, “Bizler akşam geç saatlere kadar oyun oynar annelerimiz, hadi akşam oldu yer mühürlendi eve diye seslenirdi ama bizler oynamaya devam ederdik. Annelerimiz apartman önünde halı yıkardı çocukluya bizde yardımcı olurduk ama yardımcı olurken de her tarafımız su ve sabun köpüğü olur şakalaşırdık annelerimiz bize yapmayın hasta olursunuz diye seslenirdi” şeklinde konuştu.

BİR OLDUKÇA BİZİ KİMZE YIKAMAZ

Sevginin, kardeşliğin, birbirine sahip çıkmanın yardımlaşmanın paylaşmanın ne olduğunu aile ve mahalle yaşantısında öğrendiklerini ifade eden Ahlatcı, dün de bugün de bütün mahallelerde aynı duygu ve düşünce ile bir arada yaşayan memleket insanının bulunduğuna dikkat çekerek, “Türk Milleti olarak bizler bir oldukça, beraber oldukça kardeşlik ve beraberlik ruhu içinde hareket ettikçe Allah’ın izniyle bizi kimse yıkamaz” dedi.

Çorum’da 18 yıldır AK Parti’nin bayrağını onur ve gururla dalgalandırdıklarını söyleyen İl Başkanı Ahlatcı, “Bizler Liderimizin arkasında dimdik durduğumuz sürece kimse bizi yıkamaz” açıklamasında bulundu.

4 TEMEL HEDEFİM VAR

Amaçlarının Çorum’u hak ettiği konuma getirmek olduğunu dile getiren Ahlatcı, bu hedef doğrultusunda da bakanları, genel başkan yardımcılarını Çorum’a getirdiklerini, ayrıca milletvekilleri ve belediye başkanlarıyla birlikte Ankara’da da Çorum için ziyaretler ve görüşmeler yaptıklarını anlattı.

Çorum ile ilgili olarak 4 temel hedefinin olduğunu açıklayan ve bunların “Havalimanı, Hızlı ve Yük Treni, Eski Devlet Hastanemizin yeniden açılması ve Acemi Birliği” olduğunu belirten İl Başkanı Ahlatcı, bunların Çorum’a kazandırılması halinde hem iş sahasının artacağını, hem de Anadolu Kaplanı olan Çorum’un gelişmesinin hızla devam edeceğini kaydetti.

ERDOĞAN TÜM MAZLUMLARIN UMUDU

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan da övgüyle söz eden Ahlatcı, “Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın dünyadaki tüm mazlum insanların yanında durması milletimiz ve sizler sayesindedir. Allah, ona güç kuvvet versin. Suriye’de, Filistin’de, Libya’da Arakan’da, Mısır’da İdlib’de Irak’ta dünyanın her yerinde bir mazlum varsa onun yanında olan liderimiz ve milletimiz bulunmaktadır. Geçtiğimiz gün Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Pakistan ziyaretinde Cuma namazı vaktinde Pakistanlı imam, Cumhurbaşkanımız varken imamlık yapamayacağını, namazı onun kıldırması gerektiğini sen Müslümanların emirisin benim namaz kıldırmam uygun olmaz dedi. Tüm Müslüman ülkeler tarafından Liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan, ümmetin umudu ve lideri olarak görülmektedir” ifadelerini dile getirdi.

GÜLABİBEYLİLERE TEŞEKKÜR

Elazığ ve Malatya’da yaşanan depremde Türk Milletinin yaraların sarılması konusunda gösterdiği fedakarlıktan da övgüyle söz eden Ahlatcı, “Depremde başta devletimiz olmak üzere milletimiz yardım seli oluşturarak vatandaşlarımıza destek oldu. Gülabibey Mahalle Muhtarımız Hasan Belli’ye ve siz değerli mahallelerimize çok teşekkür ediyorum. Muhtarımız öncülüğünde mahalle sakinlerimizin desteğiyle topladığı yardımları Elazığ ve Malatya’da depremde mağdur olan vatandaşlarımıza ulaştırdı. Allah hepinizden razı olsun. Depremde ve diğer afetlerde hayatlarını kaybeden ülkemiz savunması için şehit düşen kahraman askerlerimize Allah’tan rahmet yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı diliyorum” dedi.

TÜRKİYE ESKİ HALİNE DÖNSÜN İSTİYORLAR

Türkiye’de bazı şer odaklarının ülkenin huzuru bozmak için geçmişte merhum Adnan Mederes’e, Turgut Özal’a ve Necmettin Erbakan’a yaptıklarının hala unutulmadığını belirten Ahlatcı, şimdi de aynı oyunların Cumhurbaşkanı Erdoğan’a yapılmak istendiğini ileri sürdü. Şer odaklarının “Erdoğan gitsin de Türkiye yine eski günlerine ve dış güçlerin emri altına girsin istiyorlar” diyen Ahlatcı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyipo Erdoğan’a ve vatan topraklarına, bayrağımıza ve ezanımıza milletimizin desteğiyle sahip çıkmaya ve devletimizin ilelebet payidar olması için katkı sunmaya devam edeceklerini vurguladı.

SADECE DIŞ DEĞİL, İÇİMİZDE DE ŞER GÜÇLERİ VAR

Atatürk’ün ve silah arkadaşlarının verdiği mücadele sonucunda Misaki Milli ile belirlenen vatan topraklarıdan bahsetmeyen bir muhalefet partisi olduğunu söyleyerek CHP’ye yönelik eleştirilerde de bulunan Ahlatcı, “Neden biz İdlib’deyiz, neden Suriye’deyiz, Mümbic’teyiz diye sorgulayarak vatanımızı tehdit eden güçlerin içimize sızmasına müsaade eder konuma gelmişlerdir. Bizler gittiğimiz her yerde vatan topraklarımızın bölünmez bütünlüğünü korumaya çalışırken ve bizi tehdit eden unsurları uzaklaştırmak için mücadele ederken onlar var güçleri ile şer odakları ile işbirliği içerisinde olmaktan ve onlarla hareket etmekten onların fikirlerini her konuşmalarında dile getirmekten vazgeçmiyorlar. Bizler sadece vatanımızı tehdit eden dış güçlerle uğraşmıyoruz, bizler içimizdeki muhalif güçlerle de uğraşıyoruz” açıklamasında bulundu.