AK Parti Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, Bayram ziyaretlerine devam ediyor.

Her gittiği ilçe ve köylerde vatandaşlar ve partililer tarafından coşkuyla karşılanan Ceylan, 7’den 70’e sıkmadık el bırakmıyor.

Miletvekili Ceylan, İl Genel Meclisi Başkanı Halil İbrahim Kaya ve partililer ile birlikte bugünde Sungurlu, Boğazkale ve Arifegazili halkıyla buluştu.

Ziyaretler de vatandaşların Ramazan Bayramı'nı kutlayan Ceylan, “Bayramlarımız bayram olarak kalsın. Bayramlarımızı, kutsallarımızı ve gençlerimizi hedef alanlara fırsat vermeyelim. Değerlerimize, gençlerimize sahip çıkalım.

Türkiye için çok büyük bir öneme haiz seçimlerin arifesindeyiz. Ramazan boyunca tüm Çorum’u kucaklamaya çalıştık. Bize büyük bir teveccüh göstererek yaklaşan ve destek olan bütün Çorum halkına teşekkür ediyorum. Her kesimden her insanın elini sıkmaya, Türkiye üzerinde oynanmak istenen oyunları anlatmaya çalıştık. Bize sağduyulu yaklaşan herkese sonsuz teşekkür ederiz.

Bir hafta sonra da inşallah demokrasi bayramını kutlayacağız. Türkiye'nin geleceği için tarihi önem taşıyan 24 Haziran demokrasi bayramı da inşallah hayırlara vesile olur. Türkiye için çok önemli bir tarihten bahsediyoruz. Halkımız da bunun bilincinde” diye konuştu.

Milletvekili Ceylan Bayram ziyaretlerinde düğün evlerini de ziyaret ederek, ailelere mutluluklar diledi.

Vatandaşlar ise ellerinde AK Parti bayrağı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan posteri ile “Durmak yok yola devam” sloganı eşliğinde Milletvekili Ceylan’a 24 Haziran’da destek sözü verdi.