AK Parti Çorum İl Başkan Yardımcısı Eyüp Arslan, AK Parti Genel Merkez 6. Olağan Kongresi’ne Çorum’dan 149 araçla yaklaşık 5 bin kişinin katılacağını kaydederek, “Çorum teşkilatları olarak, kongreye damga vurmak istiyoruz” dedi.

18 Ağustos’ta gerçekleştirilecek olan AK Parti Genel Merkez 6. Olağan Kongre öncesi bugün AK Parti Çorum Teşkilatı tarafından bir toplantı düzenledi.

AK Parti Çorum İl Başkan Yardımcısı Eyüp Arslan başkanlığında parti binasında gerçekleştirilen toplantıya AK Parti Merkez İlçe Başkanı Erhan Akar, Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Yabacıoğlu, AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Muhammet Fatih Temur ve partililer katıldı. 

18 Ağustos’ta gerçekleştirilecek olan kongrede Çorum il teşkilatı olarak alınması gereken tedbirler ve yapılan hazırlıklar hakkında bilgi paylaşımında bulunulduğu toplantıda konuşan AK Parti Çorum İl Başkan Yardımcısı Eyüp Arslan, 14 Ağustos 2001 yılında kurulan partilerinin bu yıl 17. Kuruluş yıl dönümünü büyük bir coşku içerisinde kutladıklarını söyledi.

17. yıl dönümünü 18 Ağustos Cumartesi günü yapılacak olan 6. Olağan Büyük kongre ile taçlandıracaklarını kaydeden Arslan, “Gerçekleştireceğimiz büyük kongre sonunda güçlü Türkiye yolunda 2023 ve 2071 hedeflerine emin adımlarla ilerlemeye devam edeceğiz” dedi.

Çorumlunun 17 yıldır AK Parti’yi ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı yalnız bırakmadığını ifade eden Arslan, “ Çorum seçmenleri her zaman Cumhurbaşkanımıza ve partimize sahip çıktı. Bunun örneğini 24 Haziran’dan seçimlerinde yine göstermiş olduk” diye konuştu.

18 Ağustos’ta gerçekleştirilecek olan AK Parti Genel Merkez 6. Olağan Büyük Kongresi’ne Çorum teşkilatları olarak damga vurmak istediklerini kaydeden Arslan, “Çorum teşkilatları olarak kongre hazırlıklarımızı tamamladık. Çorum’dan özel araçlar hariç 149 araçla Cuma günü saat 03.00’de Ankara’ya hareket edeceğiz. Tahmini 5 bin kişi ile kongreye yerimizi alarak, güzel bir kongre geçireceğimize inanıyorum. Çorum halkımızı kongremize katılmaya davet ediyorum” dedi.