AK Parti Çorum İl Başkanı Av. Mehmet Karadağ, 2019 hedeflerinin Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde istikrar iklimini korumak olduğunu söyledi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla gerçekleştirilen 6.Olağan il kongresinde güven tazeleyerek yeniden İl Başkanı seçilen Av. Mehmet Karadağ’a kutlama ziyaretleri devam ediyor.

Bu kapsamda AK Parti İskilip İlçe Teşkilatı da Başkan Karadağ’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

AK Parti İskilip İlçe Başkanı Mustafa Lek başkanlığında gerçekleştirilen ziyarete İskilip Belediye Başkanı Recep Çatma, ilçe yönetim kurulu üyeleri, belediye ve il genel meclisi üyeleriyle birlikte mahalle ve köy muhtarları katıldı.

Ziyarette konuşan AK Parti İskilip İlçe Başkanı Mustafa Lek, “İl Başkanımız Sayın Karadağ’ı güven tazeleyerek tekrar İl Başkanı seçilmesinden dolayı tebrik eder hayırlı olmasını dilerim.

Bizler gördüğünüz gibi İlçe Ana kademe, Kadın kolları, Gençlik kolları, Belediye Başkanımız, Belediye Meclis üyelerimiz İl Genel Meclis üyelerimiz ile birlikte güçlü bir şekilde Ak yarınlarımızın teminatı Ak teşkilatlarımızın daima hazır şekilde emrindeyiz.

Tecrübe ve birikiminizle İlçe teşkilatlarına katkınızın çok büyük olduğu bilinciyle çalışmalarımıza şevkle devam ediyoruz.

İnşallah önümüzdeki süreçte tüm teşkilat mensuplarım, Belediye Başkanım, Meclis Üyelerimizle İskilip'imiz Çorum'umuz ve Ülkemiz için çalışacağız” dedi.

AK Parti Çorum İl Başkanı Av. Mehmet Karadağ ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, “2019 hedefimiz Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde istikrar iklimini korumak olacaktır” dedi.

Karadağ, konuşmasında şöyle dedi:

“Sizlerle bu kutlu çatı altında olmaktan gurur ve onur duyduğumu biliniz.

Birlik ve beraberliğimizi bozmaya çalışan, aramıza nifak sokmak isteyenlere makam ve mevkileri ne olursa olsun asla müsaade etmeyeceğiz.

Bizim İskilip’le gönül bağımız var, bizim İskilip’le kardeşlik dostluk bağımız var. Kimse bunu koparmaya cüret dahi edemez. Bizler dün olduğu gibi bugünde İskilip’imizin daha güçlü olması için çalışacağız bunu bilin.

Bugün ki geldiğimiz nokta da birer birer sorunlarımızı aşıyoruz. Şükürler olsun hayal dediğimiz doğalgazımız ilçemize bağlandı. Bugün harami dere dururken Tosya yolunun adının bile anılmadığı günlerden şuanda Tosya yolu yapım çalışmaları devam ediyor. Bunlar hangi ortamda yapılıyor savaş ortamında yapılıyor.

2017 yılının son çeyreğinde %11 oranında büyümeyi yakalamış bulunmaktayız. Bir taraftan içerde bir taraftan dışarda terör örgütlerine karşı yapılan mücadelenin içerisinde hiçbir şekilde ekonomik anlamda geriye gidiş söz konusu olmadığı gibi Dünya da ilklerden oluyoruz. Bu çok önemlidir.

Dedelerimizden dinlerdik, 1.Dünya Savaşında olsun, Kurtuluş Savaşımız olsun 2.Dünya Savaşında olsun hatta yakın geçmişimize baktığımızda Kıbrıs Barış Harekatında olsun her zaman devlet ekonomik anlamda tedbirler alır halk sıkıntıya düşer temel ihtiyaç maddeleri dahi bulunamazken kuyruklar oluşurdu. Şükürler olsun bu durumlar Ak Parti iktidarı döneminde yaşanmamaktadır. Bugün milyonlarca dolar para harcanarak savaş yürütülüyor. Böyle bir ortamda dünya da ekonomik anlamda lider pozisyona geçiyoruz. Allah’a şükürler olsun bu Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan ve Ak Parti sayesinde olmuştur.

Gerçekten Türk Milleti hiçbir zaman boyunduruk altına girmemiştir. Türk Milleti ekmeğinden aşından kısmış ama özgürlüğünden, vatanından, bayrağından asla ödün vermemiştir. Recep Tayyip Erdoğan öncülüğündeki ordumuz milletimiz hakikaten destan yazıyor.

Değerli kardeşlerim görüyorsunuz Ülkemiz bir ateş çemberinden geçiyor, Müttefik gördüklerimiz hain planlarla bizi köşeye sıkıştırmaya çalışıyorlar. Ama atladıkları bir şey var unutuyorlar ki artık eski Türkiye yok, istikametini kaybetmiş yönünü bulamayan bir ülke yok. Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın kaptanlığında Bağımsızlık mücadelesi veren güçlü ve istikrarlı bir Türkiye var. Kardeşlerim huzur olmasa, güvenlik olmasa kaos ortamında tüm kazanımlarımızı kaybetme olasılığımız var. Türkiye artık kaybetmeyecek, Bu nedenle bizlerin istikrarın devamı için gece gündüz teşkilatlarımız olarak çalışmamız lazım. 2019 hedefimiz Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde istikrar iklimini korumak olacaktır”