Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çorum Belediye Başkan Adayı Özgür Kılıç, esnaf ve vatandaşlarla buluşmasını sürdürürken, Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyet gösteren sanayici ve işadamlarını da ihmal etmiyor.

Çorum’da ticaretin ve ihracatın kalbinin attığı OSB’de faaliyet gösteren fabrika ve işletmeleri ziyaret ederek, iş dünyasının sorun ve taleplerini yerinde dinleyen Özgür Kılıç, Çorumlu iş adamlarından da övgüyle söz etti.

Çorum’un müteşebbis bir ruha sahip olduğunu ifade eden Kılıç, içinde bulunduğumuz ekonomiyi de değerlendirdi. CHP Adayı Özgür Kılıç, “Biz ekonomik krize siyasi fırsat olarak bakmayız. İnsanlarımız büyük yoksulluk çekiyor ve ülkemiz ciddi bir kriz yaşıyor. Ama kriz asla siyasi bir fırsat olarak görülmemeli” dedi.

Öte yandan ekonomik krizlerin sebebinin yanlış ekonomik politikalardan kaynaklandığına da dikkat çeken Kılıç, “Krizin gündelik hayattaki tek çözümü derman belediyeciliğidir. CHP’li belediyeler vatandaşın ve işverenlerin her türlü derdini dinler ve o dertlerine derman arar, çare arar, gece gündüz çalışır. Biz ekonomik krize siyasi fırsat olarak bakmayız. Aksine vatandaşlarımıza ve işverenlerimize derman kapısı olmayı amaçlarız” diye konuştu.

Belediye Başkanı seçilmesi halinde üreten herkesin emrinde olacağının altını özellikle çizen Özgür Kılıç, “Özellikle Çorum’un gözbebeği sanayi kuruluşlarımızla gurur duymanın yanı sıra, bu gururumuzu onlara destek olarak hayata taşıyacağız” şeklinde konuşarak, ziyaret ettiği firmalardan 31 Mart yerel seçimlerinde kendisine destek istedi.