14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle Çorum Hitit Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde ‘Sağlıklı İletişim ve Stresle Başa Çıkma Yöntemleri’ konulu konferans düzenlendi.
Hastane konferans salonunda düzenlenen etkinliğe AK Parti Çorum Milletvekili, Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Üyesi Ahmet Sami Ceylan, Belediye Başkan Yardımcısı Zeki Gül, İl Sağlık Müdürü Dr İsmail Yücel, İl Müftüsü Dr Ahmet Akın, Hastane Yöneticisi Yrd. Doç. Dr. Sinan Zehir, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Nurcan Baykam, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Ömer Sobacı, İl Defterdarı Ali Sormaz, İlim Yayma Cemiyeti Çorum Şube Başkanı Mehmet Karadağ, Halk Sağlığı Müdürü Dr Ahmet Barış, STK temcileri ve hastane personeli katıldı.
Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan programda AK Parti Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, Belediye Başkan Yardımcısı Zeki Gül, İl Sağlık Müdürü Dr İsmail Yücel ve Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Ömer Sobacı birer konuşma yaptı.
Konferansta daha sonra; Hitit Üniversitesi Öğretim Görevlisi Yrd. Doç. Dr. Aykut Buğra Şen, "Tıp Bayramı ve Tarihçesi", Hitit Üniversitesi Öğretim Görevlisi Prof. Dr. Tayfun Güngör, "Tıp Etiği", Erzurum Atatürk Üniversitesi Öğretim Görevlisi Yrd. Doç. Dr. Kenan Taştan ise "Sağlıklı İletişim ve Stresle Mücadele Yöntemleri" konulu birer sunum yaptılar.