AK Parti Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, Çorum'un sağlık alanında parlayan bir il olduğunu kaydederek, “Artık Amasya ve Ankara'dan sevk alan bir olduk” dedi.

Milletvekili Ceylan beraberinde AK Parti İl Başkanı Mehmet Karadağ ve partililer ile birlikte Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesinde incelemelerde bulundu.

Hastanede yapımı devam eden mescid ve abdesthaneyi inceleyen Ceylan daha sonra Hastane Yöneticisi Çağatay Evrim Afşarlar'ı ziyaret etti. Hastane hakkında bilgi alan Ceylan, hastane yönetimini başarılı çalışmasından dolayı tebrik ederek, “Hastane yönetimi ve personeli uyum içinde yaptığı çalışmalar ile bölgede güzel işlere imza attı. Sizlerin bu başarı çıtasını daha da artırarak yolunuza devam etmeniz en büyük temennimizdir” dedi.

Çorum’un artık sağlık alanında bölgede bir numara olduğunu kaydeden Ceylan, “Bizim bir amacımız vardı oda Çorum'u sağlık alanında bölgede parlayan bir yıldız yapmak ve dışarı sevki önlemekti. Bu ekiple bunu başardık. Artık Çorum, Amasya ve Ankara’dan sevk alan bir oldu” diye konuştu.

AK Parti İl Başkanı Mehmet Karadağ ise, Hitit Üniversitesi Erol Olçok Hastanenin yeni bir hastane olmasına rağmen sağlık alanında başarılara imza attığını söyledi.

Hastanenin 500 milyona meal olduğunu kaydeden Karadağ, AK Parti iktidarında sağlıkta devrim niteliğinde reformlara imza atıldığını ifade ederek, Çorum’un da bundan nasibini aldığını belirtti.

Daha sonra Ceylan ve beraberindekiler hastanede bulunan vatandaşları ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini ilettiler.