Makina Mühendisleri Odası (MMO) Samsun Şubesi’ne bağlı olan Samsun, Amasya, Çorum, Ordu, Sinop, Tokat İl Temsilcilikleri ve Merzifon İlçe Temsilciliği üyelerine yönelik Mediva Hastanesi ile “kurumsal sağlık anlaşması” imzaladı.
MMO Samsun Şube Hizmet Binası’nda yapılan protokole, MMO Samsun Şube Yönetim Kurulu Başkanı Kadir Gürkan ve Mediva Hastanesi Başhekimi Opr. Dr. Ahmet Şentürk imza koydu. Protokol gereği Makina Mühendisleri Odası Samsun Şube üyeleri ve birinci derece yakınları Mediva Hastanesi sağlık hizmetlerinden muayene, laboratuvar, röntgen ve USG tetkiklerinde yüzde 50 indirimden yararlanabilecekler.
Protokolle ilgili olarak basına bilgi veren Makina Mühendisleri Odası Samsun Şube Yönetim Kurulu Başkanı Kadir Gürkan, “Üyelerimize sağlık alanında aldığı hizmetlere yönelik seçenekler oluşturmaya çalışıyoruz” dedi.
Mediva Hastanesi Başhekimi Opr. Dr. Ahmet Şentürk, “İnsana hizmet anlayışı ile bilimsel ve etik ilkeler doğrultusunda Makina Mühendisleri Odası’na vereceğimiz hizmetten dolayı mutluyuz ve gururluyuz” diye konuştu.