Çorum Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde “Son Veriler Işığında Kırım Kongo Kanamalı Ateşi ve Çorum İli Değerlendirmesi” konulu sempozyum gerçekleştirildi.
Bugün Çorum Eğitim ve Araştırma Hastanesi Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen sempozyuma; Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan, Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Op. Dr. Ömer Sobacı, Çorum Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yöneticisi Yrd. Doç. Dr. Sinan Zehir, Çorum Tabip Odası Başkanı Mustafa Azak, Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Erkan Elfaz Ermiş, Halk Sağlığı Müdürü Ahmet Barış, Hitit Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mete Dolapçı, Enfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji ABD Öğretim Görevlisi Prof. Dr. Nurcan Baykam, doktorlar ve sağlık personeli katıldı.
Enfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji ABD Öğretim Görevlisi Prof. Dr. Nurcan Baykam, Hitit Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mete Dolapçı ve Halk Sağlığı Müdürü Ahmet Barış'ın birer konuşma yaptığı sempozyumda Kafkas Üniversitesi Veteriner Fakültesi Prof. Dr. Zati Vatansever'in, "K.K.K.A Kene Biyolojisi, Ekolojisi, Korunma ve Kontrol" konuları üzerine bilgi paylaşımında bulundu.
Sempozyum sonunda katılımcılara çeşitli ikramlarda bulunuldu.