Hizmet altyapısı ve eğitim sertifikalarını tamamlayan İnfertilite Polikliği ile birlikte çocuk özlemi çeken aileler ve menopoz dönemine giren hastalar dertlerine çare bulacak.
Opr. Dr. Ümit Görkem ve Opr. Dr. Pınar Yıldırım’ın sorumluluğunda hizmet verecek olan birim hakkında bilgi veren Başhekim Musa Zorlu, Klinik felsefesiyle hizmet verildiğinin altını çizerek, “Hastalarımız ilgili birime geldiğinde, doktorunun olmaması nedeniyle tedavisi asla yarım kalmayacak. Özel takip ve dosyalama sistemi ile desteklenen birimimiz hizmetlerine en üst düzeyde devam edecek.” dedi.
Gizlilik esasının önemine de vurgu yapan Zorlu, hastane bilgi sisteminden ayrı olarak dizayn edilen ve tamamen Üreme Endokrinolojisi-Menopoz-İnfertilite Polikliniği’ne ait olan, sadece bölüm yetkililerinin girebileceği bir sistemle bilgilerin gizli tutulacağını ifade etti.
Evli çiftlerden yaklaşık %15’ini ilgilendiren kısırlık tedavisinde çok önemli aşamalara kapı açan yeni sistemle birlikte, tüp bebek kliniği çalışmalarının da alt yapısının hazır hale geleceğinin müjdesini verdi.
Kendilerine başvuran her hastanın tüm bilgilerinin gizli kalacağını özellikle dile getiren Görkem, hastaların bilgileri için kendi kliniklerinde ayrı bir arşiv oluşturduklarını, genel bilgi sisteminin içinde yer olmayacağının altını çizdi.