AK Parti Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, taşeron işçiler için çıkarılan yasa ile kadroya geçişi sağlanan Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi personeliyle bir araya geldi.

Hastanenin konferans salonunda düzenlenen programa İl Sağlık Sağlık Müdürü Ömer Sobacı, hastane yöneticisi Çağatay Evrim Afşarlar ve taşeron yasası ile kadroya geçen personel katıldı.

Hastane personeline hitaben bir konuşma yapan Milletvekili Ceylan, hastane çalışanlarına özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ederek, “Her kişiyle uğraşmak zorunda kalıyorsunuz. Kimi zaman hastalardan kimi zaman hasta yakınlarından sebebsiz yere sorunlar yaşıyorsunuz. Ama sizlerin mesleğinizi severek yapmanız nedeni ile bu yaşanan sorunlar asgari düzeyde azaldı. Bu yüzden buradan kazanıp evinize götürdüğünüz ekmek ananızın ak sütü gibi helaldir” dedi.

Konuşmasının devamında 24 Haziran seçimlerinden de bahseden Ceylan, “Önümüzde 24 Haziran seçimleri var. Bu seçimde sizlerin yardımıyla yine ülkemizi bölmeye çalışanları sandığa gömeceğiz. Hiç kimse bayrağımızı indiremeyecek, ezanlarımızı susturamayacak” şeklinde konuştu.

"24 Haziran’da bizi bölmek ve parçalamak isteyenlere karşı bizle birlikte misiniz?” diye soran Ceylan’a hastane personeli ise alkışlar eşliğinde “evet” diye cevap verdi.