AK Parti Çorum İl Başkanı Mehmet Karadağ, beraberinde İl Başkan Yardımcısı Hasan Algül, İl Demokrasi Heyeti Üyesi Fatih Benek, geçmiş dönem il yönetim kurulu üyesi Talip Bektaş ve Hastane Başhekim Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Erdal Komut ile birlikte Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kalp ve Damar Cerrahi Servisinde yatan hastaları ziyaret etti.

Karadağ, Hastane Başhekim Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Erdal Komut’tan hastane ve hastaların tedavi süreçleri hakkında bilgi aldı.

Her Hafta Cuma günleri hasta ziyaretinde bulunmaya özen gösteren Karadağ, "Resulullah (sav) buyurdular ki: "Bir hastanın yanına girince, ona sağlık ve uzun ömür temennisiyle onu rahatlatın. Zira böyle yapmak onun gönlünü hoş eder." Bizler, sizlerin gönlünü hoş etmeye, yüzünüzde bir tebessüm oluşturmaya, hayır dualarınıza nail olmaya ve sizlere acil şifalar dileğimizi ileterek ziyaret etmeye geldik. Hem sağlıkta, hem de hastalıkta yanınızdayız" dedi.

Hastane ziyaretinde hastalarla yakından ilgilenen Karadağ, bir istek ve arzularının olup olmadığını sorması üzerine hastalar, "Allah Cumhurbaşkanımızdan, sizlerden ve devletimizden razı olsun. Doktorlarımız, hastane çalışanlarımız ve hastanemiz bizlere çok güzel imkanlarla bakmaktadır. Allah devletimize ve milletimize zeval vermesin" dediler.

Karadağ ve beraberindekiler; önceki dönem İl Kadın Kolları Yönetim kurulu üyesi Ayşin Çavdar’ın eşi Ebubekir Çavdar, Hatice Ceyhan, Arslan Şahin, Hüseyin Güder, Hasan Bıyık, Keziban Gevşek, Yaşar Erkul, Rabah Thiyob Mausa, Hüseyin Açık, Rıza Ödüget, Duran Mızıkçı, Ahmet Karabıyık, Hanefi Cıbır, İdris Erzurumluoğlu, Serap Ovacık, Firdevs Kesgin, Fatma Ünal, Emre Cihan, Sultan Yaman’ı ziyaret ederek ayrıca kadınların anneler gününü kutladı.