AK Parti Çorum İl Başkanı Mehmet Karadağ, AK Parti ile millete sağlık alanında en güzel hizmetleri sunmaya devam ettiklerini belirtti.

AK Parti İl Başkanı Mehmet Karadağ beraberinde İl Başkan Yardımcısı Murat Günay, Merkez İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Şevket Şakar ve geçmiş dönem İl Yönetim Kurulu Üyesi Talip Bektaş ile birlikte Göğüs Hastalıkları Hastanesini ziyaret etti.

Karadağ, Hastane Başhekimi Uzm. Dr. Fatih Karadağ’dan hastane ve hastalar hakkında bilgi aldı.

Her Hafta Cuma günleri hasta ziyaretinde bulunmaya özen gösteren Karadağ, "Müslümanın, Müslüman üzerinde beş hakkı vardır. Selamını almak, hastalanınca ziyaret etmek, cenazesine gitmek, davetine icabet etmek, aksırıp da elhamdülillah dediği zaman, yerhamükallah demektir. Bizler sizlerin hem sağlıkta hem de hastalıkta yanınızdayız" dedi.

Hastane ziyaretinde hastalarla yakından ilgilenen Karadağ, bir istek ve arzularının olup olmadığını sorması üzerine hastalar, "Allah Cumhurbaşkanımızdan, sizlerden ve devletimizden razı olsun. Doktorlarımız, hastane çalışanlarımız ve hastanemiz bizlere çok güzel imkanlarla bakmaktadır. Allah devletimize ve milletimize zeval vermesin" dediler.

Karadağ ve beraberindekiler Seydimli Necdet Uygun, geçmiş dönem il yönetim kurulu üyesi Talip Bektaş’ın eşi Hanife Bektaş, Osman Güher, Mehmet Can, Mehmet Gündüz, Dursun Taşkaya, Hafize Ünlü, Mücavir Temel, İlyas Ardahanlı, Nurdane Şimşek, Mustafa Bars, Aydın Kılıç, Mustafa Açık, Hüseyin Alıcı, Murat Kızıl, Ali Bükücü, Şükrü Uzuner, Gülizar Akdemir ve Zemane Koz’u ziyaret ederek sağlık durumları hakkında doktorlardan bilgi aldılar.

İl Başkanı Mehmet Karadağ’a Sağlık İl Müdürü Ömer Sobacı, Göğüs Hastalıkları Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Fatih Karadağ, Hastane Müdürü İsmail Yalçın ve Kamu Hastaneler Hizmetleri Başkanı İhsan Demirbaş eşlik etti.