Genç MÜSİAD Çorum Şube Başkanı Ahmet Burak Boyraz,Uluslararası Uyuşturucu Kullanımı ve Kaçakçılığı ile Mücadele Günü münasebetiyle Çorum Alkol ve Madde Bağımlılığı Tedavi Merkezi’ne (AMATEM) ziyarette bulundular.

Genç MÜSİAD Yönetim Kurulu Üyeleri Tuğrul Topuz, Adil Nezih Kayişoğlu, Oktay Erkoç ve Emre Çıtak’ın da eşlik ettiği ziyarette, Boyraz, AMATEM Uzm. Dr. Ebru Çobanoğlu’nu ziyaret etti.

Ziyarette, AMATEM’in yürüttüğü çalışmalar ve faaliyetler hakkında Genç MÜSİAD üyelerine bilgiler verenÇobanoğlu, AMATEM’de kalan hastaların tedavi süreçlerinin gayet iyi gittiğini ve en kısa zamanda tedavi süreçlerinin tamamlanmasını arzu ettiklerini söyledi.

Çobanoğlu, ayrı hastane de, hastaların tedavi sonrasında sosyal hayata entegre olmasını sağlayacak olan eğitimlerin verildiğini söyledi.

Genç MÜSİAD Çorum Şube Başkanı Ahmet Burak Boyraz ise “Geleceğimizin teminatı gençlerimizin tedavileri ve sosyal hayata kazanımı için Genç Müsiad olarak her türlü iş birliğine ortak projelere açığız” dedi.

Her türlü ortak çalışmaya açık olduklarını kaydeden Boyraz, Çorum’da uyuşturucu ve madde bağımlılığı ile mücadele noktasında AMATEM’in yürütecekleri çalışmalarda başarılar diledi.