HABER&FOTO: EBRU ÖZKEN
Hitit Üniversitesi Çorum Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde emekliye ayrılan doktorlar için veda programı düzenlendi.
Uzun yıllar hizmet veren Göz Hastalıkları Uzmanı Dr. Ayhan Şevket Mutlu, Üroloji Uzmanları Dr. Erol Uysal ve Dr. İsmail Şirin’in emekli olmalarından dolayı Hitit Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Konferans Salonu’nda bugün düzenlenen programa; Hastane Yönetici Yardımcısı Doç. Dr. Musa Zorlu, Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Dr. Turgay Happani, Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreterliği Tıbbi Hizmetler Başkanı Fahri Şahin, Kamu Hastaneler Birliği Sekreterliği İdari Hizmetler Başkanı Dr. İhsan Demirtaş, hastane doktorları ile personelleri ve yakınları katıldı.
Hitit Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yönetici Yardımcısı Doç. Dr. Musa Zorlu’nun açılış konuşması ile başlayan programda, emekli olan doktorların biyografisinin yer aldığı sunum gösterisi yapıldı. Hizmetlerinden ötürü emekli olan doktorlara verilen plaketlerin ardından Göğüs-Kalp-Damar Cerrahi Uzmanı Dr. Eray Aksoy, Çorum Belediyesi Türk Sanat Müziği Koro Başkanı Osman Ünsal Taşcı ve Norveçli gitarist Christina Sandsengen katılımcılara klasik gitar dinletisi sundular.

Sağlık çalışanlarının dünyanın en zor mesleğini icra ettiklerini ifade eden Hitit Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yönetici Yardımcısı Doç. Dr. Musa Zorlu, sağlık çalışanlarına ne kadar teşekkür edilse az olduğunu söyledi. Zorlu, “Sağlık çalışanlarının işi; hayatının merkezindedir. Hastasından arda kalan zamanda ailesine vakit ayırabilir. İyileşen hastaları için sevinir, kaybettiği hastaları için üzülür. Teşekkür edilmesi en doğal hakkı olduğu halde edilmediğinde belki üzülür ama başkasına belli etmez” dedi.
Zorlu, Erol Uysal’a, İsmail Şirin’e ve Ayhan Şevket Mutlu’ya bundan sonraki hayatlarında başarı ve mutluluklar diledi.

PLAKET VE ÇİÇEK
Göz Hastalıkları Uzmanı Dr. Ayhan Şevket Mutlu, Üroloji Uzmanları Dr. Erol Uysal ve Dr. İsmail Şirin’in uzun yıllar yerine getirdikleri görevlerinden ötürü plaket takdim edildi.

Üroloji Uzmanı Dr. Erol Uysal’a Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Turgay Happani, Üroloji Uzmanı Dr. İsmail Şirin’e Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği Tıbbi Hizmetler Başkanı Fahri Şahin ve Göz Hastalıkları Uzmanı Dr. Ayhan Şevket Mutlu’nun plaketini Dahiliye Uzmanı Dr. Ömer Sobacı’ya Kamu Hastaneler Birliği Sekreterliği İdari Hizmetler Başkanı Dr. İhsan Demirtaş plaket ve çiçeklerini verdi.

KLASİK GİTAR DİNLETİSİ BEĞENİLDİ
Emekliye ayrılan doktorlar için düzenlenen veda programında sunulan klasik gitar dinletisi dinleyicileri mest etti.

Göğüs-Kalp-Damar Cerrahi Uzmanı Dr. Eray Aksoy, Çorum Belediyesi Türk Sanat Müziği Koro Başkanı Osman Ünsal Taşcı ve Norveçli gitarist Christina Sandsengen, klasik gitar ile çaldıkları ezgilerle davetlilere müzik ziyafeti sundu.