Çorum Özel Hastanesinde Diyetisyen olarak görev yapmakta olan Dyt. R. Merve Damar, uzmanlığını tescilledi.

Damar, 2016 yılında başladığı Acıbadem Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Beslenme ve Diyetetik Bölümündeki uzmanlık eğitimini tamamlayarak uzman diyetisyen oldu.

Çorum Özel Hastanesinde 2015 yılından bu yana diyetisyen olarak görev yapan ve Çorum halkının çok sevdiği ve tercih ettiği Diyetisyen R. Merve Damar, Çorum’da görev yapan ilk uzman diyetisyen oldu.

Uzmanlığı ile ilgili olarak Çorum halkına ve hastane yönetimine teşekkür eden Damar, “Çorum halkı beni sevdi ve bana güvendi. Tüm halkımıza beni tercih ettiği için teşekkür ediyorum. Ayrıca hastane yönetimine de eğitim sürecinde tüm şartlarda tarafıma yapmış oldukları destekleri için teşekkür ediyorum” diye konuştu.

REZZAN MERVE DAMAR KİMDİR

Dyt. Rezzan Merve Damar, 1991 yılında Çorum'da dünyaya gelmiştir. İlk, orta ve lise öğrenimini Çorum'da tamamlamıştır. Başkent Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Beslenme ve Diyetetik Bölümünü 2014 yılında bitirmiştir. Acıbadem Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Beslenme ve Diyetetik Bölümünde 2016 yılında ihtisasına başlamıştır. 2018 yılında ihtisasını tamamlayarak Uzman Diyetisyen statüsüne kavuşmuştur. 2015 yılından itibaren Çorum Özel Hastanesinde Diyetisyen kadrosunda hizmet vermektedir. 2018 yılı itibariyle de Uzmanlığını alarak Çorum’da ilk Uzman Diyetisyen olarak Çorum Özel Hastanesinde görev yapmaktadır.