AK Parti Çorum İl Başkanı Mehmet Karadağ, Çorum’a 558,95 milyon TL. sağlık yatırımı yaptıklarını söyledi.

AK Parti İl Başkanı Mehmet Karadağ, 24 Haziran seçim çalışmaları kapsamında taşeron işçiler için çıkarılan yasa ile kadroya geçişi sağlanan Alaca Devlet Hastanesi personeliyle bir araya geldi.

Devlet Hastanesi Konferans Salonu’nda düzenlenen programda, AK Parti Alaca İlçe Başkanı Halil İbrahim Şaltu, Alaca Belediye Başkanı Muhammet Eyvaz ve AK Parti Çorum İl Başkanı Mehmet Karadağ birer konuşma yaptı.

Seçim çalışmalarını Alaca’da sürdüren Karadağ, Devlet Hastanesi’nde çalışan taşeron işçilere hitaben yaptığı konuşmasının başında Çorum’a 558,95 milyon TL. sağlık yatırımı yaptıklarını söyledi.

Çorum’a birinci sınıf sağlık hizmeti getirdiklerinin altını çizen Karadağ, “Her hekime bir oda prensibiyle muayene oda sayısını 529’a çıkardık. Bu sayede muayene sayısını 1,97 milyondan 4,48 milyona ulaştırdık. 2002 yılında %39 olan sağlık hizmetlerinden memnuniyet oranı 2017 yılı itibariyle %71,7 seviyesine ulaşmıştır” dedi.

Acil durum ekibinin 7/24 görevde olduklarını kaydeden Karadağ, “Çorum’da 112 Acil İstasyon sayısını 3’ten 27’ye, 112 acil ambulans sayısını 5’ten 62’ye çıkardık. (2 adet kar paletli ambulans, 1 adet yoğun bakım ve obez ambulans)” şeklinde konuştu.

Hastaneleri 5 yıldızlı otel konforuyla buluşturduklarını belirten Karadağ, “Hasta odalarımızı nitelikli yani içinde tuvaleti, banyosu ve en fazla iki hasta yatağı olan konforlu odalara dönüştürdük, dönüştürmeye de devam ediyoruz” diye konuştu.

Taşeron işçilerden 24 Haziran seçimleri için destek isteyen Karadağ, “Ülkemizin, milletimizin ve geleceğimiz için bu seçimler Liderimizin dediği gibi yüz yılın en önemli seçimi, kalan 5 günü en iyi şekilde değerlendirerek zaferle çıkmalıyız” dedi.

Sol seçmenin bile CHP’nin ülkeyi iyi yöneteceğine inanmadığını belirten Karadağ, “Bu kadrolara ülkeyi teslim etmemek için sadece kendimizin oy vermesi yetmez. Gece-gündüz demeden çok çalışacağız ve çevremizin de AK Parti’ye oy vermesini sağlamamız gerekiyor” şeklinde konuştu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ülkeyi iyi yönettiğini ifade eden Karadağ, ülke insanının ve çocukların geleceği için AK Parti’nin ve Cumhurbaşkanının desteklenmesi gerektiğini kaydetti.

Türkiye’yi yıkmak için 5 yıldır planlar yapıldığını hatırlatan Karadağ, “Son hamleleri de 24 Haziran Milletvekilliği ve Cumhurbaşkanlığı seçimleri olacaktır. Tek hedefleri, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yıkmaktır. Bu defa da aziz ve necip milletimiz, irfanıyla ferasetiyle, direniş ruhuyla, tarihi yeniden yapacak, Cumhur ittifakının liderliğinde “Yeni Türkiye’yi” yeni Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemiyle birlikte inşa etmiş olacaktır” diyerek konuşmasını tamamladı.

Karadağ, Alaca İlçesi programı kapsamında, ilçede ülkemizin ekonomisine katkı sunan Elit Un Sahibi Ahmet Çopur’u ve Ulusoy Grup AŞ. bünyesindeki Unay Un’u ziyaret ederek ilçeden ayrıldı. (Arap Kurt)