Çorum’un ilk özel hastanesi olma özelliğini taşıyan ve rakiplerine bu alanda fark atan Çorum Özel Hastanesi, son günlerde yaptığı atakla güçlü olan hekim kadrosunu yeni transferlerle daha da perçinliyor.
Çorum Özel Hastanesi son olarak Uzman Doktor Zeynep Delibaş’ı kadrosuna katarak Pediatri Kliniğini daha da güçlendirdi.
Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Doktor Zeynep Delibaş Çorum Özel Hastanesi Pediatri Kliniği’nde göreve başladı.
Çorum Özel Hastanesi Genel Müdürü Dr. Ahmet İlhan Çakır yaptığı açıklamada, “Hastanemiz Kadın Doğumda beş, Çocuk Hastalıklarında ise iki olmak üzere 7 kişilik uzman hekim kadrosuna sahiptir. En değerli varlıklarımızın doğumlarından başlayarak takip ve tedavileri uzman bir ekip tarafından yapılmakta. Deneyimli ebe kadrosu, nitelikli doğumhane, ameliyathane ve “yenidoğan” yoğun bakım ünitesi ile bu alanda önemli hizmetleri verebilmenin mutluğunu yaşıyoruz dedi.
Öte yandan yıllardır Çorum’da hizmet veren ve halen Çocuk Hastalıkları Uzmanı olarak Çorum Özel Hastanesi’nde görev yapan Uzman Dr. Aydın Onar ise, Dr. Zeynep Delibaş’ın hastane kadrosuna katılması ile poliklinik, servis ve doğum hizmetlerinde ekip anlayışı içinde daha da iyi hizmetler sunacaklarını söyledi.
Uzman Doktor Zeynep Delibaş, Tıp Fakültesini 2002’de dereceyle bitirdi. Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim dalında uzmanlık eğitimini tamamlayan Dr. Delibaş, severek yaptığı mesleğini bundan sonra Çorum Özel Hastanesi’nde Çorumlulara hizmet vermekten büyük mutluluk duyduğunu belirtti.