Çorum Özel Hastanesi, ortopedi ve travmatoloji kadrosunu güçlendirdi.

Çorum Özel Hastanesi güçlü uzman hekim kadrosuna bir yenisini ekledi. Çorum Özel Hastanesi, Ortopedi ve Travmatoloji kadrosuna Opr. Dr. Teoman Başaran’ı ekleyerek hekim kadrosunu daha da güçlendirdi.

Ortopedi ve Travmatoloji bölümünün hastane ve Çorum için önemli branş olduğunu belirten Çorum Özel Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Gökhan Bilgili; Çorum halkına kaliteli hizmet sunmayı ilke edindiklerini ve bu doğrultuda yoğunluğu çok fazla olan Orotpedi ve Travmatoloji bölümü için Opr. Dr. Teoman Başaran’ı kadrolarına kazandırdıklarını ifade etti.

Başhekim Bilgili, "Ortopedi ve Travmatoloji Bölümünde 2 hekimle halkımıza hizmet veriyoruz. Kadromuzda Opr. Dr. Ali Aydoğdu ve Opr. Dr. Teoman Başaran olmak üzere deneyimli, alanında uzman ve halkımızın çok sevdiği iki hekimle halkımızın ihtiyaçlarına cevap veriyoruz" dedi.

Çorum Özel Hastanesi’nin hızla büyüdüğünü dile getiren Hastane Başhekimi Uzm. Dr. Gökhan Bilgili; “Çorum halkına hizmet vermekten onur ve gurur duymaktayız. Halkımıza sunduğumuz hizmetler gün geçtikçe kalitesini yükseltmektedir. Ayrıca hastanemiz yatak kapasitesini, hizmet çeşitliliğini ve doktor sayısını arttırarak Çorum’a ihtiyacı olan güzel bir tesis sunmaktadır’’ diye konuştu.

Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Opr. Dr. Teoman Başaran, Çorum Özel Hastanesi’nde Çorum halkına hizmet vermekten gurur duyacağını belirterek, hastanenin güçlü kadrosunda yer almaktan duyduğu mutluluğu dile getirdi. Başaran, halkın taleplerine ve ihtiyaçlarına doğru şekilde cevap vereceklerini söyledi.

TEOMAN BAŞARAN KİMDİR

Opr. Dr. Teoman Başaran 1979 yılında Diyarbakır’da doğmuştur. İlk, Orta ve Lise öğrenimini Diyarbakır’da tamamlamıştır. 1997-2003 yıllarında Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesini bitirmiştir. 2004 Yılında yine Hacettepe Üniversitesinde Ortopedi ve Travmatoloji bölümünde ihtisasına başlamıştır. 2009 yılında ihtisasını tamamlamıştır. İstanbul Gülhane Askeri Tıp Akademisi’nde (GATA) askerliğini yapmıştır. Aynı dönemde İstanbul Acıbadem Hastanelerinde ve Anadolu Hastanesinde çalışmıştır. 2010-2018 yılları arasında Çorum Devlet Hastanesi ve Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde görev yapmıştır. Türk Ortopedi ve Travmatoloji Birliği Derneği üyesidir. Evli ve 2 çocuk babasıdır. Başaran iyi derece İngilizce bilmektedir.

Çorum halkınca çok sevilen ve tercih edilen Opr. Dr. Teoman Başaran, Ortopedi ve Travmatoloji alanında Çorum’da oldukça bilinmektedir. Travma konusunda uluslararası ileri tedavi eğitimine sahiptir. Her türlü kaza, düşme, kırık çıkık tedavisi konusunda uzmandır. Diz protezi, kalça protezi, omuz yırtıkları, spor cerrahisi, tetik parmak sinir sıkışması cerrahisini yapmaktadır. Özellikle çocuk hastaların tedavisinde uzmandır. Kalça çıkıkları için ultrason ve cerrahi tedavi yapmaktadır. Travmada ileri düzey master derecesi vardır. Ayak cerrahi, aşil yırtıkları, klavikula kırıkları, diz protezi, diz artroskopi, dirsek kırıkları, proksimal humerus kırıkları, distal radius kırıklarında çalışmaları mevcuttur. Ayrıca tümör cerrahisi ile ilgilenmektedir. Yakın zamanda leğen kırıkları ve tibia kırıkları ile ilgili çalışması yayınlanacaktır.