Çorum Çölyak Derneği tarafından üye çocuklara yönelik kutlama programı düzenlendi.

Dernekte gerçekleştirilen programda, Çölyaklı çocuklar hem karne sevinci yaşadı, hem de Ramazan Bayram’ı sevinci.

Programa Çorum Çölyak Derneği Başkanı Hacer Kesici, İş adamı Mustafa Balaban, dernek üyeleri ve çölyaklı çocuklar katıldı.

Katılımın oldukça yoğun olduğu programda dernek yönetimi tarafından, programa karneleri ile gelen çocuklara hediyeler taktim edildi ve hep birlikte yaş pasta kestiler.

Organizasyon hakkında açıklama yapan Çorum Çölyak Derneği Başkanı Hacer Kesici, “Yeni büromuzda gerçekleştirdiğimiz bu ilk organizasyonda karneleri ile gelen çölyaklı çocuklarımıza hediyelerini verdik ve tüm katılımcıların Ramazan Bayramı’nı kutladık.

Yüce Allah birlik ve beraberliğimizi daim etsin. Bu güzel günlerde üyelerimizle beraber olmak mutluluğumuzu kat kat artırıyor. Çocuklarımızın neşesini artırmak bizim asil görevlerimizden. Onların başarıların devamını ve okul hayatlarındaki zorlukların biran önce azalmasını diliyorum. Okul idarecilerimizden ve öğretmenlerimizden çölyaklı çocuklarımıza desteklerini esirgememelerini istirham ediyorum. Bu güzel günde davetimize iştirak eden ve yeni büromuzu bize kazandıran saygıdeğer iş adamı Mustafa Balaban beye sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Diğer büromuza göre daha iyi şartlara sahip bu mekânda daha farklı, daha güzel organizasyonlar yapmayı ümit ediyoruz. Glutensiz ürünlerimizi evlerinde yapıp getiren üyelerimize, glutensiz baklavamızı yapan Sedanur Köse’ye ve glutensiz çiğ köfteyi burada yapıp ikram eden Vahap Ertuğral’a çok teşekkür ediyorum. Bütün ikramlarımız büyük beğeni topladı. Ayrıca bizlere eşlik eden başta Mustafa Balaban Bey olmak üzere tüm dernek üyelerimize ve misafirlerimize teşekkürlerimizi iletiyorum. Daha nice bayramları ve karne şenliklerini beraber kutlamayı diliyorum. Her şey halkımızın ve çölyaklıların gönlüne göre olsun” dedi.