Acil Tıp Teknisyenleri ve Teknikerleri Derneği Çorum İl Temsilcisi Can Kargın ile Çorum Hacettepe İşitme Cihazları Firması arasında indirim protokolü imzalandı.

Yapılan protokolden, tüm Türkiye'de Kamu ve Özel sektörde çalışan branş fark etmeksizin tüm sağlık çalışanları ve üçüncü dereceye kadar bulunan yakınları yararlanacak.

Anlaşma ile ilgili açıklamalarda bulunan Can Kargın, “Hayatı idame ettirirken en önemli duyumuzdur işitmek. Rabbim dermansız dert vermesin. Ülkemizde üç milyon civarında işitme cihazı kullanan insanımız mevcut. Başımıza gelmediği için bizler bilemiyoruz, hayatın koşturmacası içinde göremiyoruz. Çorum Hacettepe İşitme Cihazları Firması Müdürü değerli kardeşim Musa Bey'e teşekkür ediyorum. Çorum için oturduk tüm Türkiye'de geçerli bir anlaşma sağladık. Sağlık çalışanlarımız başta olmak üzere toplum yararına faydalı olacak her işte olmaya devam edeceğiz” dedi.

Çorum Hacettepe İşitme Cihazları Firması Müdürü Musa Şen ise “Sağlığın içinde yer alan bir kurum olarak böyle güzel bir anlaşma yapıldığı için bizlerde mutluyuz. Attder Çorum İl Temsilcisi Can beye teşekkür ediyorum. 72 yıllık tecrübemiz ve üstün teknolojimiz ile siz değerli vatandaşlarımıza hizmet vermeye devam edeceğiz. Türkiye'nin neresinde olursa olsun bizlere iletişim adreslerimizden ulaşabilir ihtiyacınız olan, sormak istediğiniz her şeyi iletebilirsiniz. Bu protokol kapsamında,

cihaz uygulamalarında, raporlu hastalarda devlet ödeneği cihaz bedelinden düşülerek hastanın cebinden çıkacak net tutar üzerinden %25 indirim ve Taksit imkanı - İşitme Muayene hizmetlerinde %50 indirim sağlanmakla birlikte, Hasta cihazlar arasında tercih yapma hakkına sahip olup, 1 ay içerisinde değişim yapabilme hakkına sahip olacaktır. Anlaşma geçerlilik süresince, pil, bakım, ayar ve kalıpları Çorum Hacettepe İşitme Cihazları tarafından ücretsiz karşılanacaktır” diye konuştu.