ATTDER-Çorum Yönetimi Başkanı Can Kargın ve yönetim kurulu üyelerinden Serdar Türkmen, Ahmet Kuyucu ve Şerife Özköse Ankara’da bir dizi temaslarda bulundu.

Çorum milletvekilleri Ahmet Sami Ceylan, Oğuzhan Kaya, Erol Kavuncu ve Tufan Köseye ziyarette bulunan Attder-Çorum il yönetimi ayrıca Ordu milletvekilli Cemal Enginyurt, Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı 26. dönem Çorum milletvekili Saim Uslu, Eski Enerji Bakanı Taner Yıldız, Milli Piyango Daire Başkanı Selehattin Uzunkaya ve daha bir çok ziyarette bulundu. Sağlık alanındaki gelişmeler ve sağlık çalışanlarının yaşadığı sorunlar ile ülke gündemine ait konularda görüş alışverişinde bulunan dernek yönetimi görüşmelerin çok olumlu bir havada geçtiğini belirtti.aşkanı Can Kargın ve yönetim kurulu üyelerinden Serdar Türkmen, Ahmet Kuyucu ve Şerife Özköse Ankara’da bir dizi temaslarda bulundu.

Çorum milletvekilleri Ahmet Sami Ceylan, Oğuzhan Kaya, Erol Kavuncu ve Tufan Köseye ziyarette bulunan Attder-Çorum il yönetimi ayrıca Ordu milletvekilli Cemal Enginyurt, Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı 26. dönem Çorum milletvekili Saim Uslu, Eski Enerji Bakanı Taner Yıldız, Milli Piyango Daire Başkanı Selehattin Uzunkaya ve daha bir çok ziyarette bulundu. Sağlık alanındaki gelişmeler ve sağlık çalışanlarının yaşadığı sorunlar ile ülke gündemine ait konularda görüş alışverişinde bulunan dernek yönetimi görüşmelerin çok olumlu bir havada geçtiğini belirtti.