Acil Tıp Teknisyenleri ve Teknikerleri Derneği Çorum İl Başkanı Can Kargın, en büyük sıkıntılarının asılsız çağrılar olduğunu dile getirdi.

Acil Tıp Teknisyenleri ve Teknikerleri Derneği Çorum İl Başkanlığı basın mensuplarıyla yemekte bir araya geldi. Fiore Cafe Bistro’da düzenlenen yemekte ATTDER Çorum İl Başkanı Can Kargın ve yönetim kurulu üyeleri Şerife Özköse, Elif Uzun, Serdar Türkmen, Murat Sirem, Ahmet Kuyucu, Engin Kurnaz, Mücahit Gürkaya ve Murathan Tekmen hazır bulundu.

Yemekte konuşan ATTDER Çorum İl Başkanı Can Kargın, derneklerinin 2013 yılında kurulduğunu hatırlatarak, mesleklerine ellerinden geldiğince sahip çıktıklarını söyledi. Bu süreçte etkinliklerini kamuoyuna duyuran basın mensuplarına da teşekkür eden Can Kargın, “Sağlıkta şiddete karşıyız. Asılsız çağrılar en büyük sıkıntılarımızın başında geliyor. Bununla ilgili devlette yasal süreç başlatıyor. Vatandaşlardan bu konuda duyarlı olmalarını istiyoruz. Size lazım olmayan bir ambulans bir başkasına gerçekten lazım olabilir” diye konuştu.