AK Gençlik Çorum Teşkilatı, kan bağışında bulunarak sosyal bilinç oluşturma çalışmalarına devam ediyor.
AK Parti Çorum İl Gençlik Kolları Sosyal Politikalar Başkanlığı öncülüğünde İl Gençlik Kolları Başkanı Ünal Yıldırım, İl Gençlik Kolları Başkan Yardımcıları ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile Kızılay Kan Merkezine kan bağışında bulundular.
Kızılay'ın "Kan acil değil sürekli ihtiyaçtır" sloganı çerçevesinde kan vermenin önemini vurgulamak ve sağlıklı yaşam için kan veren gençlik kolları bilinçli düşünce yapısı ile Kızılay'a toplu halde giderek kan verdi.
İl Gençlik Kolları Başkanı Ünal Yıldırım; "AK Gençlik olarak toplumsal bilinci gelişmiş geleceğe umutla bakan bir teşkilatız. Bizler kan bağışının önemini bilen gençleriz. Benim ihtiyacım olmaz diyen zaten başıma bir şey gelmez diyenlerden değil her an hastanede bulunan ve kan ihtiyacı olan insanları düşünüyoruz. Bir ünite kan 3 tane can demek diyen Kızılay'ın her zaman destekçisi olmalı ve kan bağışında bulunmalıyız. Tüm gençleri ve halkımızı kan bağışı yapmaya davet ediyor bugün burada olan tüm teşkilatıma ve genç kardeşlerime teşekkür ediyorum" dedi.