Saadet Partisi Çorum Belediye Başkan Adayı Adnan Cıdık, sürekli gelişme gösteren kentimizin imar planının yetersiz olduğunu söyleyerek, göreve gelmeleri halinde ilk iş olarak imar planı sorunlarını çözeceklerini ve bu sorunu çözerken de sivil toplum kuruluşlarının görüşlerini dikkate alacaklarını bildirdi.
SP Çorum Belediye Başkan Adayı Cıdık, beraberinde İl Başkanı Faruk Cıdık ve Belediye Meclis üyesi adaylarıyla birlikte Çorum Mimarlar Odası’na nezaket ziyaretinde bulundu.
Mimarlar Odası Başkanı Ayhan Gümüşay ile oda yöneticilerinin hazır bulunduğu ziyarette hedeflerini anlatan Adnan Cıdık’a talepler de iletildi. 
Saadet Partisi’nin köklü bir geçmişi olan bir parti olduğunu belirterek bu çınar özelliklerini unutmamalarını isteyen Gümüşay, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek yapılacak olan seçimde Adnan Cıdık ve diğer adaylara başarı diledi. 
Çorum Mimarlar Odası’nın bir meslek kuruluşu olduğunu hatırlatarak kent içinde alınan kararlarda odaların ve sivil toplum örgütlerinin yok sayılmasının bir moda haline geldiğini vurgulayan Gümüşay, göreve kim gelirse gelsin kent ile ilgili alınan kararlarda görüşlerinin alınmasını beklediklerini ve kentin gelişimine köstek değil destek olmaya hazır olduklarını bildirdi.
Çorum’da mevcut belediyenin uygulamaya koyduğu bir çok projenin Prof. Dr. Arif Ersoy’un başkanlığı döneminde hazırlandığını ancak o dönemde gerekli kaynakların iktidarlardan alınamadığı için hayata geçirilemediğini söyleyen Adnan Cıdık ise “Arif Ersoy’un aday olduğu dönemde de kimse bizim kazanacağımıza inanmıyordu. Ama kazandık. Şimdi de 24 saat arı gibi çalışıyoruz ve bu seçimi kazanma hedefi ile yola çıktık. Belediye Meclis üyesi adaylarımız haramı-helali bilen, bulundukları noktada içtenlikle samimiyetle çalışacak insanlardan oluşuyor. Onlara sonuna kadar güveniyorum. Biz Belediye’de yeniden devraldığımızda yeni bir tarih yazacağız. Çorum’un altyapısı artık kenti kaldırmıyor. İmar planı yetersiz. Göreve geldiğimizde uygulayacağımız projelerimiz hazır. Bu projelerin uygulanmasında her zaman sivil toplum örgütleri ve meslek odalarının görüşlerini de alacağız” dedi.