Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Osmancık Temsilciliği tarafından düzenlenen Liselerarası Futbol Turnuvası başladı.

Liselerarası Futbol Turnuvası Gençlik Merkezi Halı Sahsında oynanan ilk maç ile start aldı.

Turnuvanın ilk maçını Osmancık Belediye Başkanı Hamza Karataş ile Ak Parti Osmancık İlçe Başkanı Hakkı Güngör, Osmancık Belediyespor Kulübü Başkanı ve Belediye Başkan Yardımcısı Kadir Eskiadam, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Abdullah Küçükgöz, Milli Eğitim Şube Müdürü Uğur Uluçay, TÜGVA Osmancık Temsilcisi Arif Emre Gökel ve gençler izledi.

TÜGVA Osmancık Temsilcisi Arif Emre Gökel turnuva öncesinde yaptığı açıklamada “TÜGVA olarak Türkiye genelinde gençlere yönelik sportif aktiviteler düzenliyoruz. Vakfımız ilgili bakanlıklara bir protokol imzaladı. Biz de bu protokol kapsamında ilgili kurumlar ile işbirliği içerisinde Osmancık gençliğine yönelik faaliyetler gerçekleştiriyoruz. Gençlere yönelik faaliyetlerimiz futbol turnuvasının ardından farklı sportif ve kültürel etkinliklerle devam edecektir” dedi

Osmancık Belediye Başkanı Hamza Karataş da turnuvaya katılan gençleri tebrik ederek turnuvaya katılan takımlara başarılar diledi.

Futbol turnuvası, TÜGVA’nın gençlik eğitimlerine yönelik Milli Eğitim Bakanlığı ve Gençlik ve Spor Bakanlığı ile imzaladığı protokol kapsamında düzenleniyor.