21-24 Kasım 2019 tarihleri arasında Çorum Ticaret ve Sanayi Odası Fuar Alanı’nda düzenlenen 8. Çorum Tarım Fuarı’nın organizasyonunda emeği geçenlere teşekkür belgesi verildi.

Çorum Ticaret Borsası’da gerçekleştirilen kahvaltı programına Vali Mustafa Çiftçi, Çorum Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, Vali Yardımcısı Recep Yüksel, Ticaret Sanayi Odası Başkanı Çetin Başaranhıncal, ÇESOB Başkanı Recep Gür, Tarım ve Orman İl Müdürü Orhan Sarı, Ticaret Borsası Başkanı Naki Özkubat, Çorum Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı Yılmaz Kaya, Ziraat Odası Başkanı Mehmet Sayan, Pankobirlik Başkanı Ahmet Pehlivan, Atlas Fuarcılık Genel Müdürü Fevzi Atasagun, Çorum Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı Birol Alanbay, Tarım ve Orman İl Müdür Yardımcısı Yusuf Şahinbaş, Yayla Haber Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hacı Odabaş ve sponsorlar katıldı.

Ayrıca Çorum Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı Yılmaz Kaya 8. Çorum Tarım ve Hayvancılık Fuarında Gebe Düve Ve Buzağı Güzellik Yarışmasına vermiş olduğu katkılardan dolayı Vali Mustafa Çiftçiye, Belediye Başkanı Dr Halil İbrahim Aşgın’a ve Oda ve Borsa Başkanlarına sponsor olan yem şirketlerine teşekkür etti.