Eğitim-Bir-Sen Osmancık İlçe Temsilciliği Yönetim Kurulu üyeleri, Osmancık İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut Tökel'i ziyaret etti.

Ziyarette Osmancık Milli Eğitim Şube Müdürü Adem Dağcı ile Milli Eğitim Şube Müdürü Uğur Uluçay da hazır bulundular.

Ziyarette konuşan Eğitim-Bir-Sen Osmancık İlçe Başkanı Kazım Sekili; Eğitim-Bir-Sen olarak 26 yıldır, hakkın, adaletin, barışın, emeğin ve özgürlüklerin mücadelesini verdiklerini, bundan sonra da bu uğurda mücadelelerini sürdüreceklerini belirtti.

"Osmancık'ta eğitimde kalitenin artırılması ve başarının daha üst sıralara yükselmesi için her türlü desteği bu zamana kadar olduğu gibi bundan sonra da vermeye hazırız. Çocuklarımızın geleceği adına yapılacak her türlü faaliyeti destekleyeceğiz. Bizim önceliğimiz çocuklarımızın iyi bir eğitim almaları ve değerlerimizi bilen ve onlara sahip çıkan bir nesil olarak yetişmeleridir" diyen Sekili, ilçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut Tökel'e nezaketi için teşekkür etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Osmancık İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut Tökel, "sivil toplum kuruluşlarımızla birlikte ortak çalışmalar yapmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Öğretmenlerimizin daha sağlıklı ve gelişime açık çalışabilmeleri için bize getireceğiniz her türlü öneriye açığız. Bu zamana kadar olduğu gibi bundan sonra da sivil toplum kuruluşlarıyla fikir alışverişinde bulunmamız devam edecektir. Osmancık'ın eğitimdeki seviyesini zirveye ve hak ettiği noktaya ulaştırabilmek için toplumun tüm kesimleriyle olduğu gibi sivil toplum örgütleriyle de fikir alışverişinde bulunmaya devam edeceğiz" diye konuştu.