Çorum'un Osmancık Belediye Başkanı Bekir Yazıcı, katıldığı radyo programında gelecek seçimleri değil gelecek nesilleri düşünerek çalıştıklarını söyledi.
Osmancık Belediye Başkanı Bekir Yazıcı, Osmancık FM’de canlı yayın konuğu oldu. Başkan Yazıcı, Osmancık FM Genel Yayın Yönetmeni Cihangir Yılmaz ve Osmancık Haber Gazetesi İmtiyaz Sahibi Çorum Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu Üyesi Orhan Güçlü’nün sorularını yanıtladı.
İlçede gerçekleştirilen yatırımlar hakkında bilgiler sunan Başkan Yazıcı, 3.5 yılda 70 kilometre yolun asfaltla buluşturulduğunu ifade etti. Gerek alt yapı ve gerekse üst yapı çalışmalarının yanı sıra sosyal ve kültürel yatırımları da bir arada sürdürdüklerine dikkat çeken Başkan Yazıcı, “Osmancık’ın geleceğini inşa ediyoruz. Büyük alt yapı projemize başladık. Alt yapı ve üst yapı ile toplamda 21 milyon TL değerindeki bu yatırımımızla ilçemizin tarihi alt yapı sorununa tarihi çözüm buluyoruz. Bu nedenle bizler anlayış olarak gelecek seçimleri değil gelecek nesilleri düşünerek çalışıyoruz” dedi.
Yaklaşık üç saat süren canlı yayında Osmancık’la ilgili bilgiler sunan Başkan Yazıcı, gerçekleştirilecek yatırımlar ve devam eden çalışmaları aktardı. Başkan Yazıcı’dan sonra Osmancık FM’de canlı yayın konuğu Kaymakam İbrahim Küçük oldu.