Osmancık Ziraat Odası Başkanı Ali Osman Şahiner, 2 Şubat 2019 tarihinde yapılacak Ziraat Odası Genel Kurulu öncesi oda başkanlığı için tekrar aday olduğunu açıkladı.

Ziraat Odası Başkanı Şahiner, birlik, beraberlik ve dayanışma yemeği düzenledi.

Yemeğe AK Parti Çorum Milletvekili, TBMM İçişleri Komisyonu Üyesi Oğuzhan Kaya, Belediye Başkanı Hamza Karataş, Ak Parti İlçe Başkanı Hakkı Güngör, MHP İlçe Başkanı Satılmış Karatağ, İyi Parti İlçe Başkanı Mustafa Boyacı, Belediye Başkan Adayları Recep Çıplak, Ahmet Gelgör, Özkan Uysaler, oda başkanları, çiftçiler ve muhtarlar katıldı.

Küçükali Tesisleri´nde düzenlenen yemeğin açılış konuşmasını yapan Ziraat Odası Başkanı Ali Osman Şahiner, birlik ve beraberliğin sağlanması amacıyla düzenledikleri yemeğe katılanlara teşekkür ederek, 2 Şubat 2019 tarihinde yapılacak Ziraat Odası Genel Kurulunda oda başkanlığına tekrar aday olduğunu açıkladı.

Daha sonra bir konuşma yapan Milletvekili Oğuzhan Kaya, çiftçilerin sorunlarına değindikten sonra Çorum Valisi Mustafa Çiftçi´yi aradı. Osmancık Ziraat Odası´na Çorum Valisi´nden yatırım sözü alan Kaya, 2 Şubat´ta yapılacak seçimlerde adaylara başarılar dilediğini ifade etti. Seçimin huzur ve güven içinde geçmesini temenni ettiklerini dile getiren Kaya, hak edenin kazanmasını diledi.

Yemeğe katılanlar, Ziraat Odası Başkanı Ali Osman Şahiner'e teşekkür ederek başarı dileklerini paylaştı.