AK Parti Osmancık Belediye Başkan Adayı Recep Cıplak, Mart ayının başladığı ve yerel seçimlere kısa bir sürenin kaldığı bugünlerde seçim çalışmalarını hızlandırdı.

Ak Parti adayı Recep Cıplak’ın Mart ayı ile birlikte programları biraz daha yoğunlaşırken, erken saatlerde başlayan çalışmalar gece yarılarına kadar sürüyor.

Tüm esnafı tek tek dolaşan Recep Cıplak ve ekibi, bir yandan yapacakları projeleri anlatırken, diğer yandan esnafın ve halkın istek taleplerini not alıyor.

Yeni Mahalledeki esnaf ziyareti sonrası Gürleyik Mahallesinde bir dizi ziyaret gerçekleştiren Cıplak, vatandaşın yoğun ilgisi karşısında duyduğu memnuniyetin seçilmesi durumunda hizmet olarak vatandaşa döneceğini belirtti.

Esnaf ziyaretine ara veren Ak Parti Belediye Başkan Adayı Recep Cıplak, ilçede yeni açılan bir işyerinde açılışa katıldı.

İşletmeciliğini Kübra İlhan’ın yaptığı işyerindeki açılış programında AK Parti Çorum Milletvekili Oğuzhan Kaya, Belediye Başkanı Hamza Karataş, Belediye Başkan Adayları; Recep Cıplak, Ahmet Gelgör, Özhan Arslan, Alaattin Uğur açılış kurdelasını birlikte kestiler.

Recep Cıplak, açılış programından sonra Seçim Koordinasyon Merkezinde Çorum Milletvekili Oğuzhan Kaya ile bir araya gelerek çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Esnaf gezisine devam ederek tek tek işyerlerini ziyaret eden Recep Cıplak, akşam saatlerinde Belediye Kültür Sitesinde TÜGVA Osmancık Temsilciliğinin düzenlemiş olduğu ve konuşmacı olarak Hitit Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Zekeriya Işık’ın olduğu 28 Şubat Demokrasiye Kara Leke programına katıldı.

Programlarının çok yoğun olmasına rağmen bundan şikâyetçi olmadıklarını belirten Recep Cıplak, “biz çalışmalarımızı Cumhurbaşkanımızın dediği gibi Memleket İşi Gönül İşi diyerek bu yönde yapıyoruz. Bu şehir için gece gündüz demeden tüm gücümüzle çalışacağız. Nasip olurda belediye başkanı olduğumuz zaman bu çalışma azmimizi daha da artırarak bu güzel ilçenin güzel insanlarına her şeyin en iyisini yapmak gayretinde olacağız” dedi.