Türk Kızılayı ve Hürriyet Kelebek’in işbirliğinde Nako El Örgü İplikleri ve D&R’ın katkıları ile hayata geçiren ‘Gönül Örgüsü’ sosyal sorumluluk projesine Osmancık ilçesinden de destek geldi.
Osmancık Meliha Rıfat Göbel Ortaokulu 8/A Sınıfı öğrencilerinden Zeynep Dilay Tekçe ve İrem Su Yılmaz, kendi el emeği göz nuruyla ördükleri atkı ve bereleri ihtiyaç sahipleri çocuklara ulaştırılması için Türk Kızılayı Osmancık Şube Başkanı Erdal Karataş’a teslim etiler.
Türk Kızılayı Derneği Osmancık Şubesi Başkanı Erdal Karataş, Kızılay’ın ‘Gönül Örgüsü’ kampanyasına duyarlı yaklaşımlarıyla katkıda bulunan Meliha Rıfat Göbel Ortaokulu öğrencilerinden Zeynep Dilay Tekçe ve İrem Su Yılmaz ile Zeynep Dilay Tekçe’nin velisi Nevin Tekçe’ye teşekkür etti.
Öğrencilerin bu duyarlı davranışlarının diğer öğrenci ve yurttaşlar için örnek olması temennisinde bulunan Erdal Karataş, “ Kızılay’ın ‘Gönül Örgüsü’ projesine ünlü isimler, sanatçılar ve halkımız büyük destek veriyor.
Osmancık halkından da kampanyaya destek olmalarını bekliyoruz.
Hayırsever vatandaşlarımızdan el emeği ile örmüş oldukları yada satın aldıkları kullanılmamış kazak, atkı, bere veya elbise gibi giyecekleri 20 Mart 2016 tarihine kadar şubemize teslim etmelerini bekliyoruz. Toplanan yardımlar en kısa zaman içerisinde ihtiyaç sahiplerine ulaştırılacaktır” dedi.