Çorum'un Osmancık Kaymakamlığı ve Osmancık Belediyesi’nin düzenlediği 7’inci Pirinç Kültür ve Sanat Festivali Volkan Konak konseri ile sona erdi. Osmancık halkıyla buluşan Volkan Konak unutulmaz bir konser verdi.
Osmancık Kaymakamlığı ve Osmancık Belediyesi tarafından tertip edilen Pirinç Kültür ve Sanat Festivali büyük festival konseri ile sona erdi. Büyük festival konserinde ünlü sanatçı Volkan Konak sahne aldı. Terminal alanında gerçekleştirilen konsere Kaymakam İbrahim Küçük, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Ütgm. İrfan Kaymaz, Belediye Başkanı Bekir Yazıcı, Ak Parti İlçe Başkanı Oğuzhan Kaya, Dodurga Belediye Başkanı Bekir Kılıç, Laçin Belediye Başkanı Erdal Altuntaş, CHP Merkez İlçe Başkanı Saim Topgül, Emniyet Müdürü Murat Nebioğlu, ilçe kaymakamları, sivil toplum kuruluşu üyeleri, siyasi partilerin temsilcileri ve binlerce vatandaş katıldı.
Büyük ilgi gören konserde bazı vatandaşların çatı katlarına çıktığı gözlenirken, yoğun kalabalık saatler öncesinden konser alanına akın etti. Belediye Başkanı Bekir Yazıcı’nın açılış konuşması ile başlayan konserde sahneye çıkan Volkan Konak, Osmancık halkı için sevilen şarkılarını seslendirdi. Yaklaşık üç saat sahnede kalan Volkan Konak, “Osmancık benim de memleketim. Her zaman seyahat ettiğimde bu bölgeden geçerdim. Osmancık’ın bu kadar harika insanlarını yakından görmek, onlar için bir şeyler yapmak ve en önemlisi her geldiğimde beni bağrına basan Osmancık için şimdi borcumu ödüyorum. Artık ben de Osmancıklıyım” dedi.
Osmancıklılar konserde Volkan Konak ile birlikte şarkı söylerken, unutulmaz bir konser yaşandı. Konser sonunda Kaymakam İbrahim Küçük, Volkan Konak’a Trabzonspor forması hediye etti. Belediye Başkanı Bekir Yazıcı ise, Volkan Konak’a çiçek takdim etti. Konser sonunda “bu kadar kalabalığı bir arada görmek beni çok mutlu etti” diyen Konak, organizasyon gerçekleştirilmesinde emeği geçen Kaymakam Küçük ve Başkan Yazıcı’ya teşekkür etti. Başkan Yazıcı ise yaptığı teşekkür konuşmasında, “Volkan Konak’a çok teşekkür ediyoruz. Osmancık’ta farklı bir akşam yaşattı. Bu akşam hafızalara kazındı. Osmancık bir ve beraber olduğunu festival kapsamında gösterdi. Gerek güreşlerimize gerek at yarışlarımıza her kesimden insanımız akın etti. Bu bizleri çok mutlu etti. Festivalimizi Volkan Konak gibi bir sanatçı ile de taçlandırmak bizleri onurlandırdı. Tüm Osmancık halkına teşekkür ediyorum” diye konuştu.