Osmancık Bisiklet Kulübü üyeleri ve gönülleri bir araya gelerek bisiklet turu yaptı.
Bisiklet tutkunu Osmancıklı Çalışkan Ticaret sahibi Ramazan Çalışkan, ASİL Sigorta sahibi Mustafa Duman ve Alaçatı Cafe İşletmecisi Ayhan Uslu öncülüğünde düzenlenen sürüşe Osmancık Bisiklet Kulübü üyeleri ile birçok gönüllü bisikletçi katıldı.
Sosyal medya üzerinden çağrı oluşturularak organize edilen sürüş için Alaçatı Cafe önünde toplanıldı. Burada yapılan kahvaltının ardından ekip halinde hareket edilerek Koyunbaba Mahallesi'nden İnal Köyü çamlığına kadar ara ara mola verilerek seyir halinde sürüşler gerçekleştirildi.
Bisiklet sürücüleri mesire alanında yaptıkları piknik ile hem dinlenip hem de bol oksijeni ile yorgunluklarını attılar. "Sağlam kafa sağlam vücutta bulunur" diyen bisiklet sürücüleri bu tür etkinlikleri düzenli olarak yapacaklarını belirterek, tüm spor meraklılarını davet etti.
Osmancık Bisiklet Kulübü, "21 Temmuz 2019 Pazar günü sabah 8.00'da Osmancık'tan Metro Park Ganita Tesisleri'ne bisiklet sürüşü yapılacaktır. Katılmak isteyen arkadaşlar sabah 8.00'da Ayhan Uslu'nun işletmeciliğini yaptığı Alaçatı Cafe'ye gelebilirler. Ayrıca rota hakkında tavsiyesi olan varsa değerlendirebiliriz. Osmancık’ta bisiklet sporunu yaygınlaştırmak için başlangıç yaptık, formunuzu korumak için tercih edebileceğiniz en eğlenceli spor araçlarından biri olan bisiklet, kas kütlenizi geliştirebilmenize yardımcı olur. Bisiklet üzerinde zaman geçirmenin fiziksel ve zihinsel olarak çok sayıda yararı bulunur. Bu akıma sizde katılın” dedi.