Osmancık’ta 19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı’nın 99. yıldönümü kutlama töreni çeşitli etkinlikler ile kutlandı.

19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı’nın 99. yıldönümü kutlama töreni etkinlikleri Osmancık İlçe Spor Müdürlüğünde Ada Spor Kompleksinde 13 Mayıs Pazar günü başlayarak 18 Mayıs Cuma günü son buldu.

Osmancık İlçe Spor Müdürlüğü Spor Salonunda gerçekleşen spor etkinlikleri Bocce ve Dart Müsabakaları ile başladı. Devamında sırasıyla, Küçük ve Yıldızlar Erkekler Futbol Müsabakası, 25 Yaş Üstü Masa Tenisi Müsabakaları, Atletizm ve Güreş Müsabakaları, Minikler, Yıldızlar ve Protokol Okçuluk Müsabakaları ile Bisiklet Turu ve Kızlar Voleybol Turnuvaları düzenlendi. İlçe Spor Müdürü Abdullah Küçükgöz’ün ev sahipliğinde görevli öğretmenlerin yardımıyla gerçekleşen protokol mensuplarının dart ve okçuluk alanında göstermiş oldukları başarılı atışları eğlenceli dakikalar yaşattı.

Ayrıca güreş salonunda minik güreşçilerin düzenlemiş oldukları gösteri izlendi. Katılımcılar tarafından beğeni alan gösteri alkışlanarak tebrik edildi.

Düzenlenen çeşitli spor etkinliklerinde dereceye giren başarılı öğrencilere madalyaları protokol tarafından verildi.

Ödül töreninde başarılı sporculara madalyalarını, Osmancık Kaymakamı Hakan Alkan, Cumhuriyet Başsavcısı Hasan Hüseyin Altunay, Hakim Aziz Gül, Osmancık Karayolları Şefi Ayhan Kırçıloğlu, Osmancık Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Selma Çetindere, Osmancık İlçe Spor Müdürü Abdullah Küçükgöz ve sporcu anneleri tarafından verildi.