Osmancık’ta 15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik temalı fotoğraf sergisi açıldı.

Osmancık’ta 15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik kapsamında çeşitli etkinlikler düzenleniyor. Etkinlikler kapsamında İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından bugün 15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik temalı fotoğraf sergisi açılışı gerçekleştirildi.

Serginin açılış kurdelesini Osmancık Kaymakamı Hakan Alkan, Osmancık Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Işık ve Osmancık AK Parti İlçe Başkanı Hakkı Güngör tarafından kesti.

Protokolün ve halkın duygu ve düşüncelerini paylaşabilmeleri için fotoğraf sergisinin açıldığı yere 15 Temmuz Anı Defteri konuldu. Anı Defterine vatandaşlar 15 Temmuz Şehitleri için duygu ve düşüncelerini yazarak sergiyi gezdi.

Program daha sonra Osmancık Belediye Kültür Salonunda devam edildi. Programda günün anlam ve önemini anlatan konuşmaların ardından Yaz Kur’an Kursu öğrencilerin hazırlamış olduğu “Bu Vatan Kimin” adlı şiir ile ” 15 Temmuz Şehitleri Anma Marşı” ve ” İstiklal Marşı” okundu. İlahilerin okunmasının ardından duygulu anlar yaşanan program sona erdi.