Osmancık'ta 31 Mart 2019 Pazar günü yapılacak olan yerel seçimler öncesinde, seçimlerin güvenli ve huzurlu bir ortamda yapılabilmesi için Kaymakam Hakan Alkan başkanlığında seçim güvenliği toplantısı yapıldı.

Kaymakamlık Makamında düzenlenen seçim güvenliği toplantısına; Kaymakam Hakan Alkan, İlçe Jandarma Komutanı Kıd. Bcvş. Tevfik Kara, İlçe Emniyet Müdürü Bahadır Vurgun, İlçe Yazı İşleri Müdürü Şenay Aksan, AK Parti İlçe Başkanı Hakkı Güngör, AK Parti Belediye Başkan Adayı Recep Cıplak, MHP İlçe Başkanı Satılmış Karatağ, MHP Belediye Başkan Adayı Ahmet Gelgör, İYİ Parti İlçe Başkanı Sefer Mustafa Boyacı, İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Mahmut Özhan Arslan, Saadet Partisi İlçe Başkanı Halil İbrahim İnoğlu, Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Alaattin Uğur katıldı.

Kaymakam Alkan, 31 Mart 2019 Pazar günü yapılacak olan yerel seçimlerin ilçede huzurlu ve sağlıklı bir ortamda tamamlanması ve oylarını kullanmaya gelecek olan vatandaşların oylarını güvenli bir şekilde kullanabilmeleri için gereken her türlü güvenlik tedbirlerinin alındığını ve alınmaya devam edeceğini söyledi.

Toplantı, görüş alışverişinde bulunulması ve yapılan genel değerlendirmelerin ardından sona erdi.