Ak Parti Osmancık İlçe Teşkilatının haftalık yapmış olduğu danışma meclisi toplantısı, ilçe binasında gerçekleştirildi.

Toplantıya Ak Parti Çorum Milletvekili Av. Oğuzhan Kaya, İl Başkanı Yusuf Ahlatçı ve yönetim kurulu üyeleri, ilçe başkanı Hakkı Güngör ve yönetim kurulu üyeleri, Belediye Başkan Adayı Recep Cıplak, kadın kolları ve gençlik kollarının yanı sıra çok sayıda partili katıldı.

Milletvekili Oğuzhan Kaya, ilçe yönetiminden çalışmalar ile ilgili bilgiler alarak partililerle istişarelerde bulundu. Seçime kısa bir süre kaldığını belirten Kaya, bu süre zarfında çok daha sıkı bir çalışma yaparak her vatandaşa ulaşıp gönlüne dokunup, gönül belediyeciliğinin anlatılması gerektiğini belirtti.

İl Başkanı Yusuf Ahlatçı konuşmasında, Ak Parti'nin kuruluşundan bugüne kısa notlar vererek, ülkenin üzerine oynanan oyunların hiçbirinin tutmadığını genel başkan ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın milletini arkasına alarak dik duruşu sayesinde ülkenin bu günlere geldiğini dile getirdi. Bu güne kadar çeşitli oyunlarla ülkeyi karıştırmak isteyenlerin ve hiç birinde başarılı olamayanların elinde sadece yaklaşan yerel seçimlerin kaldığını belirten Ahlatcı, bu seçimde Ak Partinin oyunun düşmesini bekleyenlere Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın arkasında dimdik duran bu milletin bir kez daha ders vereceğine inancının tam olduğunu söyledi.

İlçe Başkanı Hakkı Güngör il teşkilatına ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi.

Belediye Başkan Adayı Recep Cıplak, il başkanı ve yönetim kurulu üyelerine seçim çalışmaları kapsamında yapmış oldukları destek ziyaretinden dolayı teşekkür etti. Yaptıkları çalışmalar ve hayata geçirmeye hazırladıkları projeler ile ilgili bilgiler veren Recep Cıplak, il teşkilatına da başarılar diledi.​​​​​​​