Osmancık Kız Meslek Lisesi mezunları kahvaltıda bir araya gelerek hasret giderdi.
Osmancık Kız Meslek Lisesi 1982 mezunu Zübeyde Odabaşı tarafından sosyal medya aracılığıyla tüm öğretmen ve öğrenciler bir araya toplantı.
Mezunlar Osmancık Tabiat Park’ta kahvaltı, Osmancık gezisi ve Adatepe mesire alanında öğle yemeği yedi.
Düzenlenen buluşmada Osmancık Belediye Başkanı Ahmet Gelgör, Osmancık Milli Eğitim Müdürü Mahmut Tökel, METEM Lise Müdürü Ahmet Saltık, Okul yönetimi öğretmenler, 1978-79-80-81-82 mezunları olmak üzere dönemin öğretmen ve öğrencileri bir araya geldi. Arkadaşlarını ve öğretmenlerini tekrar görme fırsatı bulan okul mezunları, arkadaşlarıyla ve öğretmenleriyle eski günleri yâd etti. Samimi bir ortamda gerçekleşen buluşmada birbirleri ile özlem gidererek, eski günleri yâd edip unutamadıkları anıları birbiri ile paylaşan mezunlar, tarihi ve doğası ile eşsiz güzellikleri olan Osmancık’ın güzide yerlerini gezdi.
Gezi sonrasında Osmancık manzaralı Adatepe mesire alanına geçilerek yemek ikramında bulunuldu.
Ayrıca METEM Lise Müdürü Ahmet Saltık ev sahipliğinde okul gezisi gerçekleştirildi.
Bu etkinlik sayesinde yıllar önce bu okuldan mezun olanların tekrar arkadaşlarını görme ve hasret giderme fırsatı bulduğunu dile getiren 1982 mezunu Zübeyde Odabaşı, “Mezunların çoğuna ulaşmak zor oldu. Ama ulaştığımız herkesi buluşmaya davet ettik. Sağ olsunlar onlarda bizi kırmayarak davetimizi kabul ettiler. Okulumuzdan mezun olanlar ile yıllar sonra bir araya gelmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Böyle bir buluşmayı gerçekleştirdiğimiz için gerçekten çok mutluyuz” dedi.

​​​​​​​