Eski TSD Osmancık Şubesi Başkanı Muzaffer Kara, Türkiye Sakatlar Derneği Afyonkarahisar Şubesi'nin daveti üzerine Afyonkarahisar'a gitti. 
Muzaffer Kara ve ailesi ziyarette dernek yönetimi ve üyeleri ile bir araya geldi. Eski TSD Osmancık Şubesi Başkanı Muzaffer Kara, Osmancık ilçesinin tarihi güzelliklerini anlatarak bazı hediyeler takdim etti. 
Dernek Başkanı Faruk Özkara, yönetim kurulu ile başlatılan el sanatları çalışmaları konusunda üyeleri bilgilendirip Afyon’da basılan ilk para ve Afyon'un tarihi güzellikleri olan yerlerin resim ve heykellerini yaparak dernek üyelerine destek olduklarını bildirdi.  
Dernek Başkanı Faruk Özkara, "Ayrıca talep üzerine kişilerin isteklerine göre hediyelikler hazırlıyoruz. Derneğe kayıtlı 300 üyenin olduğu ve bu üyelerden el becerisi olanları dernekte anahtarlık porteler ve çeşitli ürünler üreterek kendilerine kaynak sağlıyorlar. Eski TSD Osmancık Şubesi başkanı Muzaffer Kara, Osmancık ilçesinin tarihi güzellikleri anlattı ve ürünlerinden bizlere taksim etmiştir. Osmancık İlçesinin güzelliklerini anlatırken ruhumuzu rahatlatan güzellikleri yaşamayı arzuladık. Tabii böyle ormanı ırmağı pirincin başkentinde olmak güzel bir duygu olduğunu düşünüyoruz. Sayın başkanımıza ve yönetim kuruluna hediyelerinden dolayı teşekkür ediyoruz." dedi.