Osmancık'ta 31 Mart yerel seçimleri kapsamında çalışmalarını sürdüren Milliyetçi Hareket Partisi Osmancık Belediye Başkan Adayı Ahmet Gelgör'e Osmancık halkı yoğun ilgi gösteriyor.

Milliyetçi Hareket Partisi Osmancık Belediye Başkan Adayı Ahmet Gelgör, Güney Mahallesinde kahvehanede mahalle sakinleriyle bir araya geldi.

Başkan Adayı Ahmet Gelgör'ün ziyaretine MHP Belediye Meclis Üyesi adayı Kemal Arslan da eşlik etti.

Osmancık Belediye Başkan Adayı Ahmet Gelgör, "Osmancık Belediyesine sahip çıkacağız, israfı önlemek, çalışmaları daha ileriye götürmek için, daha güzel, yaşanır, mutlu ve huzurlu bir Osmancık için göreve talip olduk. Osmancık'ta var olan otopark ve trafik sorunu çözeceğiz. Bayanlara yönelik olarak evde iş olmak üzere birçok alanda projeleri hayata sokacağız. Osmancık'ta çok büyük sevgi eksikliği var. İnsanlarda bezginlik var. Osmancık'ı Osmancıklılarla birlikte yöneteceğiz" ifadelerini kullandı.

Başkan Adayı Gelgör, açıklamasını şöyle sürdürdü:

"Osmancık'ta MHP'ye karşı ciddi bir teveccüh olduğunu görebiliyorum. 31 Mart'ta Osmancıklılar MHP'ye 3 nedenden dolayı oy verecektir. Bunlardan bir tanesi Ülkücü Harekete gönül vermiş, MHP'nin kendi seçmeni, ikincisi Ahmet Gelgör'ün kendi ismine oy verecekler ve üçüncüsü ise Osmancık'ı bölgenin yıldızı olarak görmek isteyen memleket sevdalıları Osmancık için oy verecekler.

Biz hizmete talibiz. Büyüdüğümüz topraklara ve milletimize hizmet etmek bizim için en büyük bir şereftir. Niyetimiz bellidir. 50 yıllık partimizin hizmet yolundaki kutlu yürüyüşünde Osmancık'ımızı hep birlikte ileriye götürmek. Seçimi kazanırsak milletimiz ve Osmancık için ne gerekiyorsa en iyisini yapacağız. Çünkü biz makama değil millete hizmete adayız.”

GELGÖR'E GÜNEY MAHALLESINDEN TAM DESTEK SÖZÜ

Güney Mahallesinin hizmet alabilmesi adına mücadele vereceğini kaydeden MHP Osmancık Belediye Başkan Adayı Ahmet Gelgör, mahalle sakinlerinden destek istedi.

Güney Mahallesi sakinleri, MHP Osmancık Belediye Başkan Adayı Ahmet Gelgör'e tam destek sözü verdi.