AK Parti Çorum Milletvekili Av. Oğuzhan Kaya ve Belediye Başkan Adayı Recep Cıplak eğitimcilerle bir araya geldi.

Çorum Milletvekili Oğuzhan Kaya ve Belediye Başkan Adayı Recep Cıplak tüm eğitim camiası, öğretmen, hizmetli ve aileleri ile yaklaşık 600 kişinin katıldığı yemekte eğitimle ilgili projelerini açıkladı.

Osmancık Belediye Başkan Adayı Recep Cıplak, eğitim camiasına hitaben yaptığı açılış konuşmasında, belediye başkanı seçilmesi durumunda neler yapacağı ile ilgili projelerini tanıttı. Konuşmasının büyük bölümünde bu seçimin neden bu kadar önemli olduğuna dikkat çeken Cıplak, “siz Ankara’da ne kadar güçlü olursanız yatırım almanız o kadar kolaylaşır. Yıllardır hasretle beklediğimiz Osmancıklı Milletvekili özlemimiz çok şükür bu dönem son buldu. Şimdi ilçemizin evladı Milletvekilimiz Oğuzhan Kaya var. Bizler bu seçimde ne kadar büyük bir destekle kendisinin arkasında durursak, önümüzdeki süreçte hükümetimizin desteğiyle yapılacak olan yatırımları almamız açısından eli o kadar güçlü olacaktır.

Bu nedenle bu seçim oldukça önem taşıyor. Ben inanıyorum ki, Osmancık halkı da bu bilinçle sandığa gidecek ve milletvekilinin arkasında dimdik duracaktır. Ben uzun yıllar yatırımcı kuruluşta çalıştım. Yapmış olduğumuz hizmetlerde Çorum genelinde çok başarılı olduk. İnşallah seçilmemiz durumunda milletvekilimiz ile birlikte el ele vererek bu başarılı çalışmalarımızı görev süremiz boyunca Osmancık’ta sürdüreceğiz. Milletvekilimize ve davetimize katılan herkese teşekkür ederim” dedi.

Çorum Milletvekili Oğuzhan Kaya ise yaptığı konuşmada, öncelikli olarak 24 Haziran seçimlerinde kendisine ve partisine verilen destek için herkese ayrı ayrı teşekkür etti.

Milletvekili Oğuzhan Kaya, “Öğretmenlerimiz en değerli varlıklarımız. Öğretmenlerin tutuşturduğu eğitim meşalesi ile ülkenin istikbali daha da aydınlık olacaktır. Çocuklarımızın ve gençlerimizin, yeniliklere açık, özgüven sahibi, problem çözme yeteneği gelişmiş, modern dünyayı yakından analiz eden, bunun da ötesinde bilimle uğraşan ve teknoloji üretebilen bireyler olarak yetişmelerini sağlayan öğretmenlerimiz, eğitim ve öğretimin temel yapı taşlarıdır” dedi.

Kaya konuşmasının devamında, “Önümüzde yaklaşan yerel bir seçim var. Belediye başkan adayımız kendisini tanıttı. Çorum İl Özel İdaresinde oldukça başarılı çalışmalar yaptı. Bizde bu çalışmaların ilçemizde devam etmesi adına kendisini belediye başkan adayı yaptık. Biz inanıyoruz ki Osmancık önümüzde dönemde yürüyen değil koşan hızla büyüyen ve gelişen bir ilçe olacaktır. Ben parti gözetmeksizin AK Parti, CHP, MHP, Saadet Partisi ve hangi partili olursa olsun herkesten destek istiyorum. Sizler Ankara’da benim elimi güçlü tutun ki, biz de Osmancık’a hizmet olup yağalım. İnşallah yeni dönemde çok büyük projelerle çok güzel işler yapacağız. Irmak ıslahından, dereboğazı içme suyuna, doğalgazdan, yol ve altyapıya, moderne kapalı pazar yerinden, mahallelere yapılacak olan spor tesisleri ve salonlara kadar, kültür, sanat, kadın ve gençler için yapılacak yeni projelerden, dev gibi projelere bizler hazırız. Eminim ki Osmancıklı da hazırdır. Herkese ayrı ayrı teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

Ayrıca Çorum Milletvekili Oğuzhan Kaya, öğretmenlerin beklediği 3600 ek gösterge içinde hükümetin titizlikle çalışmaları yürüttüğünü en kısa zamanda çözüme kavuşacağının müjdesini verdi.