Osmancık Belediyesi’nden yapılan açıklamaya göre parklarda kullanmak üzere geçtiğimiz ay yaptığı, çocuk oyun grupları ve dış mekan spor aletleri alım ihalesinin ardından teslim edilen ilk parti malzemeler, ilçenin çeşitli mahallelerinde bulunan parklara monte edildi.
Park malzemelerinin montaj çalışmalarını denetleyen Osmancık Belediye Başkanı Bekir Yazıcı, “İlçemiz tarihinde ne bu kadar asfalt çalışması nede bu kadar park çalışması yapılmamıştır. Biz ilçemiz insanlarına yeni yeşil alanlar, çocuklarımıza oyun sahaları kazandırmak için mahallelerimizde bulunan atıl sahaları değerlendiriyoruz. Hemşerilerimizin çoluk çocuk, anne baba ailecek akit geçirebileceği, eğleneceği, sohbet edeceği yaşam alanları düzenliyoruz. Komşuluk ve hemşerilik ilişkilerinin güçlenmesi açısından bu çalışmalarımızı daha da önemsiyoruz. 
Birinci parti park malzemelerimizi teslim almamızı müteakip ekiplerimiz süratle montaj işlemine başladılar ve bitirdiler. Şu an itibariyle 12 parkımızda çalışma yapılmıştır. Oyun gruplarımız ve dış mekan spor aletlerimiz, bu konudaki tüm standartlara uygundur. Çocuklarımız ve hemşerilerimiz güven içinde kullanabilirler. Park yatırımlarımızı yeterli bulmuyoruz. Bu konudaki çalışmalarımız devam edecektir.” dedi.