Osmancık Belediyesi Müdürlüklerinde görev değişikliği yapıldı.

Yapılan düzenleme ile Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Mustafa Işık Muhtarlık işleri Müdürlüğüne, Fen işleri Müdürü Emrah Baş Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne, Su ve Kanalizasyon Müdürü Mustafa Yüktaşır Fen işleri Müdürlüğüne, Burhanettin Arslan İtfaiye Müdürlüğüne, Kazım Gökel Temizlik işleri Müdürlüne atandı.

Müdür kadrolarındaki değişiklik öncesinde Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü kapatılarak Fen işleri Müdürlüğüne bağlandı. Kapatılan müdürlüğün yerine Muhtarlık İşleri Müdürlüğü kuruldu.

GELGÖR: “DAHA VERİMLİ HİZMET ÜRETECEĞİZ”

Belediye Başkanı Ahmet Gelgör, görev değişikliklerinin daha etkin hizmet üretmek ve birimlerin çalışma verimini arıtmak amacıyla yapıldığını bildirdi.

Birim Müdürlüklerinin tamamen yeniden yapılandırıldığını belirten Gelgör “Halkımıza daha iyi hizmet verebilmek için belediyemizin çalışma düzenini de gözden geçerdik. Bu doğrultuda birim müdürlüklerinde ve bağlı birimlerde bazı değişiklikler yapıldı. Birim müdürlerimiz ile birlikte halkımız için daha verimli hizmet üreteceğiz. Yapılan düzenlemenin belediyemize ve ilçemize hayırlı olmasını temenni ediyor, müdürlerimize yeni görevlerinde başarılar diliyorum” dedi.