Turizm konusunda 2015 yılında düğmeye basan ve turizm çalıştayları düzenleyen Çorum’un Osmancık Belediyesi, ilçenin tanıtımına oldukça iddialı hazırlanıyor.
Turizm çalıştaylarının üçüncüsünü düzenleyen Osmancık Belediyesi, ilçede yapılacak olan turizm hamleleri ve tanıtıma yönelik faaliyetlerini hızlandırdı.
Osmancık Belediye başkanı Hamza Karataş, yapmış olduğu turizm çalıştayları ile bu konudaki uzman kişileri dinliyor, görüşlerini alıyor ve uygulamaya konulması içinde belediye imkanlarını seferber ediyor.
Osmancık Turizm Çalıştayı Çalışma Gurubu toplantısı yapıldı.
Osmancık Belediye Başkanı Hamza Karataş başkanlığında yapılan toplantıya, turizm işletmecileri adına Aytaç Baba ve Aydın Alışkan, Osmancık Kültür Turizm Derneği Başkanı Sakin Karakaş, Belediye Meclis Üyesi Yurdagül Yılmaz, Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Mustafa Işık ve Sadık Eren katıldı.
Osmancık kültürü ve tarihinin araştırılması ile ilgili kararların alındığı çalışma gurubu toplantısında ayrıca ev sahipliğinin yapılacağı uluslar arası Koyunbaba Sempozyumu ve önemi hakkında da bilgilendirmeler yapıldı.